Ne lepődj meg, ha Johnny Depp jön veled szembe Budapesten!

Ne lepődj meg, ha Johnny Depp jön veled szembe Budapesten!

A 60 éves sármőr egy ideig még biztosan itt marad nálunk.

Budapest Európa egyik legszebb városa és ezt nem csak mi magyarok gondoljuk így. Számos világsztár fordult meg már kishazánkban és szinte mindenki elégedetten távozott a forgatások befejeztével, ami után nem győzték kifejezni hálájukat és rajongásukat a fővárosért. Nem véletlenül látogatnak el újra hozzánk újra és újra a legnagyobb stúdiók és nevek is.

Ezeket olvastad már?

Az elmúlt hónapokban például Dave Bautista dolgozott nálunk legújabb alkotásán, pedig Hollywoodban javában dúl a SAG-AFTRA (írókat és színészeket tömörítő szakszervezet) sztrájkja a stúdiókkal szemben, de persze egyes produkciók mentességet élveznek és folytathatják a munkálatokat – ezt az élményét egy videóban is megmutatta követőinek. Rajta kívül az Amber Hearddel való pereskedést úgy tűnik végleg maga mögött tudó színész, Johnny Depp is megjárja Magyarországot.

Ráadásul a múlt és a jelen egyik ikonikus alakja is látogatást tett nálunk. Patrick Duffy és felesége, Linda Purl körbe nézett a Terror Háza Múzeumban, amelyet a létesítmény egy bejegyzésben hozott nyilvánosságra. Nem véletlenül történt mindez, mivel a pár már szeretett volna ide eljutni, majd a tárlat végén a vendégkönyvbe is ott hagyták névjegyüket egy gondolattal, mert nagyon megindította őket a Múzeum tartalma.

„Egy nagyon fontos, megindító élmény… amiből a világnak tanulnia kellene.”

Depp pedig most nem zenélni érkezett Budapestre, hanem egy film kedvéért utazott ide. Méghozzá nem is akármilyen filmről van szó, ennek az alkotásnak ugyanis nem csak a szereplője, hanem egyenesen a rendezője is ő lesz. A Modi nevet viselő produkció Amedeo Modigliani szobrász párizsi kalandjairól szól, a forgatások pedig ezen a héten már el is kezdődtek, kedd például mára a Károlyi-kert melletti utcákban látták a kamera előtt a hollywoodi csillagot. Ha minden igaz, akkor Al Pacino is benne lesz a filmben, ezért ne lepődjön meg senki, ha ő is feltűnik majd Budapesten.

Kövess Minket!



Gamer szótár