Sztrájk helyett inkább Magyarországon dolgozott Dave Bautista

Sztrájk helyett inkább Magyarországon dolgozott Dave Bautista

Remek zenével dúsított pörgős videóval emlékezett meg Bautista a magyarországi látogatásáról.

A két hónapja tartó SAG-AFTRA sztrájk Hollywoodban gyakorlatilag teljesen leállította a filmgyártást, azonban egyes alkot mentességet kaptak. Három sorozat munkálatai például folytatódhatnak, de úgy tűnik akadnak még olyan projektek, amiket végül be tudnak fejezni és nem kell szüneteltetni emiatt. Dave Bautista filmje is ezek közé tartozik, ráadásul Magyarországra látogatott a forgatások miatt, miután itt veszik fel a The Killer's Game című akció-vígjátékát. A színész visszajáró vendég hazánkban, mivel nem először járt itt az elmúlt években – benne volt a szintén nálunk elkészített Szárnyas fejvadász 2049-ben, melynek során először dolgozott együtt Denis Villeneuve rendezővel, aki végül az egyik Harkonnen szerepével is megajándékozta a Dűne adaptációiban. A második Dűne forgatásának idején pedig Bautista tartott a stábnak egy titkos vetítést is Budapesten az egyik korábbi filmjéből, a Tőrbe ejtve: Az üveghagymából.

Ezeket olvastad már?

A The Killer's Game munkálatainak még júliusban láttak neki hazánkban, de az időközben elindult mozgalom majdnem keresztülhúzta a stáb számításait. Azonban úgy tűnik végül a SAG-AFTRA engedélyt adott a forgatások befejezésére, aminek Bautista is rendkívül örült, de szemmel láthatóan a budapesti látogatása is felvillanyozta. Egy videómontázsban pedig összefoglalta, hogy a főváros mely részein járt, illetve napbarnított bőrét is előszeretettel mutatta meg rajongóinak:

A The Killer's Game egy Joe Flood (Dave Bautista) néven futó bérgyilkosról szól, aki egy napon szembesül halálos betegségével. Munkája révén már jó néhány embert eltett lábalól, tehát valakinek a likvidálása nem okoz gondot számára, viszont hithű katolikusként az öngyilkosság még csak meg sem fordul a fejében. Épp ezért valaki mással végeztetné el a piszkos munkát, ezért felbérel valakit, hogy intézze el őt. A probléma ott kezdődik, hogy az üzlet megkötése után rájön, hogy tévesen állították fel a diagnózisát, és egyáltalán nem is beteg. Ezt követően nincs más választása, mint elkerülni, hogy az általa felbérelt személy eltegye őt láb alól. A filmet Jay Bonansinga 1997 azonos című regénye ihlette és nagyrészt ezt is dolgozza fel. Bautista pedig olyan színészekkel dolgozhatott együtt ezen a produkción, mint Ben Kingsley, Sofia Boutella, Ice Cube, Scott Adkins, és Pom Klementieff. Úgy tűnik tehát, hogy igyeszik Bautista végleg maga mögött hagyni A galaxis őrzőiben eljátszott Drax karakterét, mert nem szeretné, ha pusztán miatta jutna csak eszébe az embereknek.

A The Killer's Game-nek megjelenési dátuma egyelőre nincs.

Kövess Minket!



Gamer szótár