Kimaradhat az X-Men rebootból a legnépszerűbb mutáns, de van rá magyarázat miért

Kimaradhat az X-Men rebootból a legnépszerűbb mutáns, de van rá magyarázat miért

Azért nem lenne ugyanaz nélküle, de érthető lenne az is, ha végül beigazolódna ez az állítás.

Sokan elszomorodtak, mikor a Logan trilógia után szögreakasztotta adamantium karmait Hugh Jackman, majd ismét öröm szökött a rajongók szemébe Ryan Reynolds bejelentése után, hiszen sikerült meggyőzni a színészt, hogy játssza el ismét Wolverine-t. Ez pedig csak a kezdet, ugyanis kiderült, hogy a korábban a 20th Century Fox égisze alatt futó X-Menek filmes jogai átkerültek a Disneyhez, ezzel pedig hivatalosan is bemutatkozhatnak majd az MCU-ban a mutánsok.

Ezeket olvastad már?

Azt persze egyelőre nem tudni, hogy mikor debütálhatnak egy saját alkotásban, de az írósztrájk végeztével legalább már a forgatókönyvet el lehetne kezdeni írni, és a hírek szerint a castingnak ezen a téren már neki is láttak. A másik érdekesség az újonnan tervezett X-Men projekttel kapcsolatban, amelyre már a rajongók is felkapták a fejüket, hogy elvileg nem szerepel a tervek között Rozsomák szerepeltetése.

Egy szivárogtató szerint (CanWeGetSomeToast) az X-Men rebootban nem tűnik fel Wolverine (Rozsomák). Az elején legalábbis biztosan nem, tehát a csapat nélküle kezdi majd meg az új kalandot. Ez elképzelhető, hogy a Deadpool 3 miatt alakulhat így, de más teóriák is napvilágot láttak, miszerint akár még jó döntés is lehet, ha tényleg kihagyják őt az első alkotásokból. Egyrészt Wolverine nem alapítótag, másrészt a korábbi X-Men filmekben egyértelműen rá építették az egész franchise-t, a többiek pedig nem kaptak elég játékidőt. Harmadrészt az is előfordulhat, hogy a reboot esetében már nem Hugh Jackmannel tervez a Disney, hiszen az elmúlt időszakban felmerült az is, hogy Daniel Radcliffe veheti át tőle a stafétát és ezzel belőle válhat majd a következő Logan.

Mindenesetre Wolverine-ból nem szenvedünk hiányt, még ha ki is marad az új X-Men filmből, mivel a Deadpool 3 mellett az Insomniac is videójátékában is akciózhatunk vele.

Kövess Minket!



Gamer szótár