Klasszikus jelmezében feszít Wolverine a Deadpool 3 forgatásának lesifotóin

Klasszikus jelmezében feszít Wolverine a Deadpool 3 forgatásának lesifotóin

Már az első képek alapján az látható, hogy egy bitang ütős filmre van kilátás.

Ha van(nak) karakter(ek), aki(k) megmentheti(k) az MCU becsületét, akkor az nem lehet más, mint Deadpool – és Wolverine. Miután a Ryan Reynolds féle mozifilmek első két felvonása nem volt része a Marvel-moziverzumának, a trilógiává bővülő franchise a harmadik epizóddal mégis bekerült az ötödik fázisba. Valószínűleg nem a véletlennek köszönhető ez a döntés, hiszen a negyedik és az ötödik fázis eddig harmatgyengén muzsikál az előzőekhez képest.

Ráadásul sikerült azt is elérnie a színésznek és a stábnak, hogy Hugh Jackman, miután a Logant követően szögre akasztotta a karmait, visszatérjen ikonikus X-Men karakteréhez. Egy ideje már azt is tudni lehet, hogy elkezdődtek a Deadpool 3 forgatásai, Ryan Reynolds pedig nem is sokat habozott, és megosztott néhány nagyon érdekes képet a munkálatokról. Ezekből kiderül, hogy Hugh Jackman végre a sárga-kék(es fekete) szerkójában feszíthet Wolverine-ként. A színész 2000 és 2017 között kilenc filmben alakította az adamantium-karmú mutánst, az X-Mentől a Loganig. Rozsomák egyébként 1974-ben debütált a The Incredible Hulk 181. számában egy klasszikus sárga-kék jelmezben. A maszkja kezdetben kissé más volt, majd miután a következő évben ő is az X-Men tagja lett a Giant Size-X-Men #1-ben, a klasszikus sárga-kék szerelés mellé már egy nagyobb méretű álarccal együtt jelent meg. Ezt lecserélték egy hosszabb időre, viszont 1992-ben aztán az X-Men: The Animated Series rajzfilmsorozatban ismét megkapta a karakter a sárga-kék kosztümjét, és talán pont emiatt vált egy generáció számára ez az színösszeállítás klasszikussá.

Ezeket olvastad már?

Rajta kívül egy másik rég nem látott karakter is visszatér, a hírek szerint ugyanis Jennifer Garner ismét eljátszhatja a filmben a 2003-as Daredevilben feltűnt Elektrát. A harmadik felvonást Shawn Levy rendezi, amelynek a cselekményéről egyelőre még semmit nem lehet tudni. A forgatókönyvet Reynolds, Levy, Paul Wernick, Rhett Reese és Zeb Wells írta. A visszatérő színészek között ott van Karan Soni, Leslie Uggams, Morena Baccarin, Stefan Kapicic, Rob Delaney, Brianna Hildebrand és Shioli Kutsuna, míg Emma Corrin és Matthew Macfadyen újoncként csatlakozik a franchise-hoz.

A galériában megtekinthetitek a lesifotósok által készített képeket, melyeken Deadpool (Ryan Reynolds) és Wolverine (Hugh Jackman) feszít valamilyen csatajelenet közben:

 A galériáért kattints a képre!

Több videó is napvilágot látott már, ahogy Wolverine épp egy koreográfiát igyekszik elsajátítatni:

A másik jó hír, hogy a Disney november 8-áról előre hozta a film premierjét, méghozzá 2024. május 3-ra.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár