Nagy bajban lehet Jonathan Majors, megtartja a Marvel?

Nagy bajban lehet Jonathan Majors, megtartja a Marvel?

A PR és tehetséggondozó cége is kirúgta a színészt, most a Marvelen a sor, hogy miként dönt.

Sokkolta a filmes világot, amikor március végén jött a hír, hogy New Yorkban családon belüli erőszak vádjával letartóztatták a Creed III és A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárját, Jonathan Majorst. Hamarosan azonban újabb fejlemények derültek ki az esetről, amelyek csak tovább bonyolították az amúgy sem egyszerű esetet. A színész és ügyvédjei természetesen tagadják a vádakat és ártatlannak vallották magukat, de úgy látszik ez a környezetében sokakat nem győzött meg, ugyanis, a tehetséggondozó Entertainment 360 kirúgta Majorst. 

Ám itt nem állnak meg a színész megpróbáltatásai, a The Lede Company PR-cég szintén szakítást kezdeményezett a Bosszúállók színészével az elmúlt hónapban. Sőt, élete más részére is kiterjed a botrány, miután Majors és a Valentino divatház „kölcsönösen megegyeztek” abban, hogy a színész nem vesz részt az idei Met-gálán vendégként. A következő állomás a Marvel, nagy kérdés, nekik mi a tervük a sztárral, aki már leforgatta a Loki című sorozat második évadát, amelyben ismét Kang, a hódító bőrébe bújt. Azonban egy ideig nem áll a kamerák elé a 2025-re várt Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatásán, márpedig abban is központi szerep jut neki. Ennek ellenére a Deadline úgy tudja, hogy a Marvel oldaláról egyelőre fel sem merült, hogy ejtsék Majort az MCU-ból.

Amennyiben Majors tényleg ártatlan, akkor már nagyon várhatja május 8-át, ugyanis akkor jelenik meg a bíró előtt (többrendbeli zaklatás és testi sértés vádjával néz szembe). Azonban a hallgatás nagyon furcsa a Marvel és a teljes Disney részéről. Hivatalosan szinte semmit se kommunikáltak az esettel kapcsolatban, de kissé úgy tűnik, belső kommunikációban is tanácstalanok, hogyan tovább. A pletykák szerint ugyan megbeszéléseket folytattak, döntés nem született a színész jövőjéről. Ez nem meglepő, hiszen Kangot hozták be, mint az ötödik fázis első számú ellenségét, amelyet Majors több alkalommal is megtestesített már. Persze lehet színészt cserélni, de az mindig nagy kockázatot jelent. Ennek ellenére a cégek lépéseit és összességében a nagy visszhangot nézve, még ez sem lenne különösebben meglepő, főleg, ha három hét múlva a bűnösségét bizonyítanák be. Kíváncsian várjuk a következő heteket, hogy milyen fejlemények látnak napvilágot, mert ez most a teljes MCU jövőjére nagy hatással lehet.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!