Új fejlemények derültek ki Jonathan Majors letartóztatásával kapcsolatban

Új fejlemények derültek ki Jonathan Majors letartóztatásával kapcsolatban

Kicsit keszekusza lett a történet az állítása után.

Az elmúlt néhány hétben Jonathan Majors nagy népszerűségre tett szert, miután játszott az MCU ötödik fázisának első felvonásában, A Hangya és a Darázs: Kvantumániában, valamint a Creed III-ban is. Ez a siker azonban úgy tűnik egyelőre tiszavirág életű, mivel március 25-én letartóztatták testi sértés vádjával. A színész ügyvédje azonnal közleményt adott ki és azt állította, hogy Majors teljes mértékben ártatlan, sőt, bizonyíthatóan ő az áldozat.

„Jonathan Majors semmi rosszat nem tett. Alig várjuk, hogy tisztázzuk a nevét és tisztázzuk az ügyet.”

A sztár elleni vádak azonban továbbra is fennállnak. Egy új jelentés szerint viszont maga Jonathan Majors hívta a 911-et, mielőtt letartóztatták volna az állítólagos bántalmazás miatt. New York-i rendőrségi források az ABC-nek arról számoltak be, hogy a színész azért hívta a 911-et, mert aggódott a barátnője miatt.

A rendőrség a helyszínre érkezéskor állítólag más információt kapott az esettel kapcsolatban, és akkor úgy értesültek, a színész támadta meg a barátnőjét egy taxiban, miközben egy brooklyni bárból tartottak hazafelé. Ezután a New York-i rendőrség hivatalosan arról számolt be, hogy Majors családi vitába keveredett egy 30 éves nővel, és az áldozat tájékoztatta a rendőrséget, hogy bántalmazták. Kiérkezésekor a hatóságok azonosították a nő testén a fizikai erőszak nyomait – kisebb sérüléseket szenvedett a fején és a nyakán, de stabil állapotban szállították el egy környékbeli kórházba –, majd letartóztatták a színészt. Az első jelentések szerint a színészt fojtogatással, testi sértéssel és zaklatással vádolták meg.

A történet külön érdekessége, hogy időközben az amerikai hadsereg egy nagyszabású reklámkampányt indított, amelynek a főszereplője Major volt, de az eset hatására leállították azt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!