„Még nagyon sok a mesélnivalónk!”– A The Last Of Us készítői hosszú távra terveznek

„Még nagyon sok a mesélnivalónk!”– A The Last Of Us készítői hosszú távra terveznek

Ha minden jól megy akkor még nagyon sokáig velünk marad a sorozat.

Tagadhatatlan, hogy a The Last of Us pillanatok alatt az HBO egyik legnépszerűbb sorozata lett. A nézettségi számok hétről-hétre csak növekedtek, a játék újra felkerült az eladási toplistákra, sőt még arról is szó volt, hogy akár spin-off sorozat is jöhet. A széria nálunk a szerkesztőségben is sokak szívébe lopta be magát. Annyira, hogy egy cikkben néztük meg, hogy mik is voltak az első évad legemlékezetesebb pillanatai.

A sikerekből fakadóan pár héttel ezelőtt bejelentették, hogy az HBO berendelte a második évadot. Erre pedig most ráduplázott Craig Mazin is, a sorozat egyik vezető producere:

„Ez a történet korántsem ért véget, még nagyon sok mesélnivalónk van. A tervek szerint az egész nem csak egy évadot jelent majd. Számítsatok rá, hogy maradunk egy ideig.”

Ezt Mazin egy NAB (Nemzeti Közvetítők Szövetsége) panel beszélgetésben erősítette meg. Kiderült az is, hogy a második évad még az írók asztalán pihen és még csak most kezdik a forgatás előkészítését. A stáb döntő többsége marad és az eddig bevált módszereket sem hagyják maguk mögött. Erről Alex Wang a következőket mondta:

„Az mindig is elsődleges szempont volt, hogy ne hagyatkozzunk túlságosan a VFX csapatra. A technológia fontos segítség és kitölti azokat a hiányosságokat, amiket mi nem tudunk összerakni, de a relatív természetességet semmi nem helyettesítheti.”

Az első évad minden szempontból sikeresen zárt. A nézők nemhogy lemorzsolódtak, mint a Rings of Power esetében, de ahogy jöttek az új részek, egyre többen ültek le a képernyők elé. Reméljük ez a lendület a követő évadban vagy akár évadokban is megmarad. Mert ez a mese megérdemli, hogy minél többen megismerjék!

Kövess Minket!