Elképesztő mértékkel nőtt a The Last of Us nézettsége a nyolcadik részre

Elképesztő mértékkel nőtt a The Last of Us nézettsége a nyolcadik részre

Megállíthatatlanul növekszik a sorozat népszerűsége.

Hétfőn szokás szerint befutott a The Last of Us videójáték-adaptáció első évadának újabb epizódja, szám szerint a nyolcadik, és annak rendje és módja szerint hatalmasat tarolt. Az új felvonást 8,1 millióan követték figyelemmel a rajongók, ezért aligha meglepő információ, hogy a sorozat eddigi legnézettebb epizódjáról beszélhetünk. Korábban ezt a 4. epizód mondhatta el magáról a maga 7,5 milliós nézőszámával, bár azt is érdemes megemlíteni, hogy a Warner Bros. eddig nem közölt ilyesfajta adatokat az 5-7. epizódról.

Ezek a számok, a miheztartás végett, csak az HBO kábeles és az HBO Max-os premiervetítések nézettségére utalnak. A debütálása óta a The Last of Us 74%-os növekedést ért el a nézők számában.

Az azonos című népszerű PlayStation-játékok alapján készült The Last of Us a januári premierje után azonnal sikert aratott az HBO-n. Elég csak arra gondolni, hogy a 4,7 milliós nézettség a megjelenést követően a második legnézettebb premierjét jelentette a csatornának – csak a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza tudta megelőzni Joel és Ellie kalandját. A következő rész aztán a maga 5,7 millió nézőjével az HBO-n az eddigi legnagyobb növekedését produkálta ebben a mutatóban, és ez azóta is megfigyelhető minden egyes héten.

Tekintettel a sorozat folyamatosan növekvő nézettségére, nem olyan régen bejelentették a The Last of Us második évadát is, és valószínűleg újabb csúcsra lehet majd számítani a 9. epizód kapcsán, amely egyben az 1. évad fináléja lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!