A The Last of Us egyik szereplője máris saját sorozatot akar

A The Last of Us egyik szereplője máris saját sorozatot akar

Titeket érdekelnének spin-off sorozatok a The Last of Us világából?

Bár a játék méltatlan PC-s megjelenése picit beárnyékolja az örömünket, az HBO The Last of Us-sorozata minket megnyert magának. Persze, hogy bele lehet kötni, nem hibátlan, de nem is kell annak lennie. Hibái ellenére is egy roppant szórakoztató, feszes, izgalmas és minden elemében minőségi alkotás, amit jelenleg könnyedén ki lehet kiáltani minden idők legjobb videójátékos adaptációjának.

Az már biztos, hogy készül a folytatás, jön a második évad, de mi van, ha nem áll meg ennyinél az HBO? A játékok között éppen most hegesztik az első spin-off epizódot, mi lenne, ha később a sorozat is spin-off szériával vagy szériákkal bővülne? Bár ez egyelőre csak rajongói álmodozás, az első jelentkező már megvan a sorozatra.

Melanie Lynskey, aki Kathleent alakította a sorozatban, azt nyilatkozta, hogy ha a stúdió bármikor szeretne egy eredettörténetet bemutatni, ő készen áll.

„Ha bármikor szeretnének egy előzmény sorozatot, én benne lennék. Érdekes lenne látni, hogy Kathleen hogyan jutott el addig a pizicióig, amit az első évadban látunk" - nyilatkozta Lynskey.

Tény, hogy bár a The Last of Us első évada foglalkozott a karakterrel és próbálta annak motivációit és múltját is bemutatni, azért két epizódnyi játékidő erre nem feltétlen elég. Maga a karakter pedig volt annyira érdekes és izgalmas, hogy ha nem is egy 9-10 részes évadot, de egy 4-5 részes minisorozatot könnyedén megérdemelne.

Egy biztos, legyen szó bármilyen spin-offról is, ha tudják hozni az első évad színvonalát, jöhet bármi!

Kövess Minket!