Tele lesz visszatérő karakterekkel a Deadpool 3!

Tele lesz visszatérő karakterekkel a Deadpool 3!

Óh igen! Elindul a Deadpool 3-féle hypevonat!

Bár még közel egy év van hátra a Deadpool 3 megjelenéséig, a munkálatok már javában zajlanak és így az információáradat is megindult. Egyre sűrűbben kapunk kisebb-nagyobb híreket a film felől, ami bár Deadpool első MCU-s megjelenése lesz, a film megtartja eddigi stílusát, szókimondó és brutális lesz. Erről nem győznek minden nap minden órájában megerősítést adni, legutóbb a Dopindert alakító színész, Karan Soni nyugtatta meg a rajongókat, hogy a Deadpool 3 semmiből sem ad le, ugyanolyan brutális lesz, mint az első kettő.

Bár Wolverine visszatérésének nem mindenki örül, a Deadpool 3 üde frissességet hozhat az MCU életébe, ahol az utóbbi években sorozatos csalódások érték a rajongókat az egyes filmek és sorozatok minősége miatt. Talán majd a Deadpool 3 megment mindent, 2024. május 3-án kiderül.

Ezeket olvastad már?

Addig már csak türelmesen kell várnunk és beérni azokkal az infókkal, amikor a forgatási helyszínekről érkeznek. Néhány napja például megkaptuk az első képeket a forgatásról, most pedig több visszatérő karakterről érkeztek hírek és pletykák. Az egyik szerint a 2005-ös mozifilm után, Jennifer Garner újra magára ölti Elektra ruháját és bizony benne lesz a Deadpool 3-ban! A 2005-ös Elektra moziról inkább ne is beszéljünk, de talán a DP3 kihozhat majd a karakterből valami érdekest.

Ami viszont sokkal izgalmasabb (legalábbis szerintem), hogy egyes források állítják, Patrick Stewart és Ian McKellen is szerepelnek a filmben, méghozzá Professor Charles Xavierként és Magnetoként! Na ez már olyan hír, amire egy magamfajta az MCU-ból már évek óta kiábrándult néző is felkapja a fejét. Vajon milyen korszakban jár majd a két karaktert? miként illeszkednek majd a sztoriba? Lehet, hogy a Deadpool 3 ágyaz majd meg az MCU X-Men hullámának?

Akárhogy is legyen, egyre izgalmasabbnak tűnik a Deadpool 3, hát még akkor, ha lezárásként azt az infót bedobom, hogy állítólag Hugh Jackman végre magára ölti a képregényekből ismert ikonikus sárga-kék ruháját!

Kövess Minket!



Gamer szótár