Angelina Jolie Magyarországra költözik az új filmje miatt

Angelina Jolie Magyarországra költözik az új filmje miatt

Napokon belül meg is érkezik az Oscar-díjas színésznő hazánkba.

Megszaporodtak a kishazánkban készülő amerikai alkotások, éppen ezért jó néhány világsztár tette már eddig is tiszteletét nálunk. Most Angelina Jolie a soros, hiszen megkapta a Maria Callas életéről szóló film főszerepét, ennek apropóján pedig a forgatások idejére Budapestre költözik. A szimplán csak Maria címen futó produkciót többek között az Operaházban veszik majd fel, és ezt a Magyar Állami Operaház is megerősítette már. További információt azonban már nem állt módjukban – felhatalmazás nélkül – adni a filmről. Maria Callas egyébként egy amerikai születésű görög szoprán, és a 20. század egyik legismertebb és legnagyobb hatású operaénekesnője, így tehát lesz mit elmesélnie a készítőknek vele kapcsolatban.

Ezeket olvastad már?

Angelina nem először jár majd a fővárosban, 13 esztendővel ezelőtt is repült már ide. 2010-ben, szintén ősszel, A vér és a méz földje című film munkálatai zajlottak nálunk – bár ekkor csak produceri feladatokat látott el. Néhány esztendővel később, az akkori férjét Brad Pittet kísérte el – 2022-ben váltak el –, miután a Z világháború is hazánk földjén játszódott részben. Tíz esztendővel ezelőtt a család egy második kerületi villában rendezkedett be, amelynek havi 3 millió forintos bérleti díja volt. A gyerekeknek pedig eközben lehetőségük volt a máriaremetei francia iskolát látogatni. Ezen túlmenően az akkor még egy párt alkotó páros a Rózsák terén egy tetőri lakásra is beruházott, amit 70 millióért vásároltak meg.

Az egyelőre nem tudni, hogy Angelina Jolie hol fog lakni a következő három hónapban, illetve a forgatások kezdetéről sincs még információ.

Kövess Minket!



Gamer szótár