Megjött a TheVR 10. évfordulós dokumentumfilmje, amely egy páratlan utazás a nézőknek

Megjött a TheVR 10. évfordulós dokumentumfilmje, amely egy páratlan utazás a nézőknek

Egészen elképesztő, hogy mi mindent elértek a kis szoba mélyéről, és ebbe most mindannyian elmerülhetünk, a szó legjobb értelmében.

Ha visszagondolunk az elmúlt 10 évre, akkor valószínűleg mindenkinek eszében jut jó néhány dolog az életéből, majd gyorsan leesik a tantusz, ez a tizes bizony piszok gyorsan elrepült. Valóban elszált egy évtized, ez idő alatt pedig két ismeretlen fiatalemberből az ország legnézettebb és a legkedveltebb videós párosa vált, akiknek olyan gameplay és techvideókat köszönhetünk, amelyeket biztosan nem feledünk. Idén szeptemberben aztán a TheVR bejelentette, hogy egy dokumentumfilmmel emlékeznek majd meg erről a hihetetlen tíz esztendős 'utazásról', és a kezdetektől egészen a jelenig, némileg bepillantást engedve a jövőbe is igyekeztek a lehető legtöbb mindent elmesélni.

Ezeket olvastad már?

A debreceni duó – akik időközben már 2 taggal is bővültek – végül október 5-én közzé is tette a majdnem 2 órás felvételt, amelyben a saját szemszögükből mesélik el a megannyi élményüket és, hogy miként élték át ezeket a rendkívüli sztorikat. Időnként úgy alakultak a dolgok, hogy még talán maguk sem feltétlenül hiszik el, hogy ezek mind velük történtek, pedig ez az igazság, megcsinálták. A rengeteg meló, a kitartás és a célok végül meghozták az átütő sikert, és mára már eljutottak odáig, hogy hazánk legnépszerűbb gémereiként és tech virtuózaiként tartják őket számon.

Ne is habozzatok, nézzétek meg magatok is a dokumentumfilmet, és higyjétek el, ha egyszer elindítjátok nem bírjátok majd abbahagyni:

Borítókép forrása: forbes.hu

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN