Egy letartóztatás miatt vészmegoldással állt elő a Marvel

Egy letartóztatás miatt vészmegoldással állt elő a Marvel

A lehető legrosszabbra készül Kevin Feige.

Még márciusban történt a Marvel Studios szempontjából egy elég kellemetlen eset, amikor letartóztatták Jonathan Majorst, azaz Kang the Conquerort. A színészt azzal vádolták meg, hogy a barátnőjét megütötte, majd fojtogatta miközben egy taxiban utaztak. A találgatások azonnal beindultak az eset után, sokan elkönyvelték, hogy ott és akkor teljesen elvágta magát az egyik legjövedelmezőbb karakterétől a művész. Bár a rendőrségi "beavatkozás" után két nappal máris elkezdtek előkerülni azok a nyilatkozatok, amelyek Majorst védték az ügyben, még mindig nem garantált, hogy ebből az egészből jól jön ki végül a Hódító. Kevin Feige vezetésével felkészült arra az MCU, hogy Majors helyett valaki mást ültessnek a főgonosz helyére, akivel majd meg kell küzdeniük filmeken keresztül a régi-új Bosszúállóknak.

Ezeket olvastad már?

Ha megy Kang, akkor jön Doctor Doom

Elméletileg nem lehet akadálya annak, hogy az egyik legikonikusabb gonosztevővel haladjon tovább a franchise. Dr. Doom (Fátum Doktor) 1962-ben debütált a Fantastic Four #5 képregényben, ami után pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Bár eredetileg csak a Fantasztikus Négyessel vette fel a harcot Victor von Doom, később nézeteltérése volt Hulkkal, Captain Americával, az X-Mennel, Iron-Mannel, Venommal és még lehetne sorolni. 

A Wizard legjobb gonoszainak listáján 4. helyet csípett meg, az IGN Top 100 képregényes gonoszának all time listáján bronzérmet akaszthatott a nyakába Doctor Doom. Rengetegen rajonganak érte, ezért nem is bánnák az MCU követői, ha Kang helyett ő lenne majd a következő filmekben az a fogaskerék, aki Thanoshoz hasonlóan filmről filmre előremozdítja a cselekményt.

Kövess Minket!



Gamer szótár