Újabb bemutatót kapott a videójáték, ami még mindig nem létezik

Újabb bemutatót kapott a videójáték, ami még mindig nem létezik

Ti még hisztek abban, hogy ez tényleg egy valódi videójáték?

Bizonyára vannak olyan gamerek a világban, akik még mindig teljes mellszélességgel kiállnak amellett, hogy a The Day Before egy fejlesztés alatt álló, tényleg innovatív megoldásokat kínáló videójáték. Többen azonban nem ennyire optimisták, ők úgy vélik, hogy az egész csak egy hatalmas átverés, ami mögött a Fntastic csapata áll. Hogy melyik tábornak van igaza, az még mindig nem eldöntött, mivel a TDB továbbra sincs játszható állapotban. A kiadó legutóbbi posztjából kiderül, hogy most már tényleg közel a megjelenés, sőt még egy új játékmenetet tartalmazó előzetest is megosztottak.

A több mint 3 perces anyagból kiderül, hogy szabadon lehet majd berendezni a főhős lakását, a közösség tagjainak feladatait egy tablet segítségével lehet elvállalni, a tárgyak és kacatok menedzselése kifejezetten barátságos lesz, valamint szabadon lehet majd száguldozni a járgányokkal a szeméttel teli utcákon. A harcban likvidálhatóak a fertőzöttek és az ellenséges játékosok egyaránt, vagyis egy PvEvP-modellben gondolkozik a fejlesztőcsapat. Ez mind szép és jó, azonban az előző hónapok tanulságai alapján semmit sem lehet készpénznek venni, amit a Fntastic állít.

Ezeket olvastad már?

Egyelőre úgy tűnik, hogy 2023. december 7-én, korai hozzáférésben lehet majd megvásárolni a The Day Before-t 40 euróért Steamen. Zombik, túlélés, rengeteg csúszás a megjelenés kapcsán, egy kifejezetten vállalható árcédula, valamint az előrendelés teljes hiány. Ezek várnak rátok a következő közel egy hónapban.

Kövess Minket!



Gamer szótár