Tesó, mi történt: Bannolták PSG Ogli 7-t!

Tesó, mi történt: Bannolták PSG Ogli 7-t!

A legnépszerűbb magyar EA Sports FC 24-streamer kapta a bant.

Az elmúlt évben szinte a semmiből robbant be Twitchen PSG Ogli 7, aki a sikeres TikTok-karrierjét használta fel arra, hogy letarolja a legnagyobb élő videókkal foglalkozó platformot. Már rögtön az első adásain hatalmas nézősereget ültetett le a képernyők elé, utána csak annyi volt a dolga, hogy a rendszeres streamekkel folyamatosan fenntartsa az érdeklődést. Kifejezetten jót tett az ismertségének, hogy beválogatták a Kőgazdag fiatalok című reality szereplői közé, ahol 15 epizódon keresztül keverte és kavarta a dolgokat a kamerák előtt. Papp Olivér most egy darabig biztosan nem bukkan fel sem a saját, sem másnak a Twitch-streamjén, ugyanis lesújtott rá a banhammer.

Ezeket olvastad már?

Mivel a Twitch többnyire szereti önmagának megtartani az indokokat, ezért valódi konkrétumok hiányában, vakon tapogatóznak a rajongók. Nem tapogatózik vakon azonban az ÉLET nevű játékban a sztár, akinek mindenről és mindenkiről van véleménye:

„Úgyhogy én most nem keresek kapcsolatot egyáltalán, viszont szívesen kiviszek lányokat nyaralni külföldre akármikor. Ha jól néz ki, nekem más nem is kell. Elvagyunk egy-két napot, lehet felőlem hülye is, csak nézzen ki jól, azt’ kész”

„Megtanulsz kivonni, összeadni, szorozni, osztani, utána már mit akarsz – periódusos rendszert meg ilyeneket minek kell tudnod?”

„Ne a múltban élj, a jövőben! Ne azon töprengj, hogy mi volt múlt, azon töprengj, hogy mi lesz holnap, hogy te hogy leszel gazdagabb holnapra”

Ami biztos, hogy Papp Olivér remek érzékkel nyúl a közösségi médiához. 17 éves kora óta önfenntartó, amiben óriási szerepet játszik a mai napig, hogy TikTokon és a többi felületen zabálják az általa megosztott tartalmakat. A hírnév már nem kopogtat az ajtón, hanem konkrétan PSG Oglival együtt chillel a kanapén, azonban a Twitch-ban mindezektől függetlenül nem kerül csak le egyik pillanatról a másikra a celebről.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.