Már most lecsaphattok a 2024-es Budapest Comic Con belépőire, ráadásul akciósan!

Már most lecsaphattok a 2024-es Budapest Comic Con belépőire, ráadásul akciósan!

Ha a legkedvezményesebb jegyekre fáj a fogad, akkor a flash sale-t a napokban nem érdemes kihagynod!

2024-ben ismét megtartják Magyarország legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét! A Budapest Comic Con jóvoltából jövőre is megelevenednek egyszerre a filmek, a képregények, az animék és videójátékok világa. Lehetsz kicsi vagy nagy, fiatal vagy idős, gamer vagy nem gamer, itt biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb és legérdekesebb programokat. Már az elmúlt években is elképesztően jó hangulatot varázsoltak a helyszínre a szervezők, ahol megannyi érdekesség várta a kilátogatókat.

Ha érdekel a 2024-es rendezvény, akkor az alábbi dátumot már most érdemes feljegyezni a naptáradba: 2024. május 18. és 19.

Ezeket olvastad már?

Tavasszal ismét hazánkba látogatnak majd a legnagyobb hollywoodi sztárok, és így nem maradhat el a közös fotózkodás, illetve az autogram osztogatás sem. Rajtuk kívül össze lehet majd futni mindenki kedvenc hőseivel és karaktereivel, de persze ahogyan az lenni szokott a különböző képregenyek alkotóival és megálmodóival is találkozhatnak a rajongók. Bárki kipróbálhatja magát a különféle tematikus, izgalmas és szórakoztató programokban, ezen kívül mindig érdemes egy pillantást vetni a megvásárolható relikviákra, de a dedikált színpadi előadásokról sem érdemes lemaradni.

Ha pedig nem szeretnél lemaradni a legkedvezőbb bérletárakról, akkor irány az alábbi link, ahol a flash bérletekre is lecsaphattok:

Bérlet flash sale november 3. 18:00 - november 6. 18:00 között

Csapj le kedvezményes bérletekre, amelyek 72 órán keresztül lesznek elérhetők és légy Te is részese a Magyarország legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményének. A fentebb megemlített napokon tárt karokkal várnak mindenkit a Hungexpon, ahol úgy el lehet majd merülni a képregények és filmek világában, mint sehol máshol. 

Ha pedig valaki csak egy napra szeretne kilátogatni a helyszínre, akkor neki sem kell aggódnia, ugyanis a további jegytípusok (normál-, gyerek-, prémium- és VIP napi jegyek) is hamarosan elérhetőek lesznek!

A BÉRLETEKÉRT LÁTOGASD MEG WEBOLDALUNKAT

Annak érdekében pedig, hogy ne maradj le a legfontosabb információkról és elsőnek tájékozódj a hírekről kövess az esemény közösségi oldalát és csatlakozz facebook eseményhöz!

Kövess Minket!



Gamer szótár