Ez a kütyü állítólag leválthatja az okostelefonokat

Ez a kütyü állítólag leválthatja az okostelefonokat

Erre befizetünk... majd ha olcsóbb lesz!

Jövő pénteken mutathatja be a Humane azt a különös eszközt, amely a mesterséges intelligencia segítségével leszámolna az okostelefonokkal. Mint arról a HVG is beszámolt, az Ai Pin nevű kütyüt még tavasszal kezdte promótálni a cég egy divatbemutatón és ez alapján egy kekszméretű cuccról van szó, aminek nincs kijelzője és teljesen önálló eszköz. De az alkotók ennél többet sajnos nem árultak el azóta sem.

Szóval egyelőre csak találgatások és szivárgások alapján tudjuk elképzelni, hogy mire is kell számítani. Megbízható források például azt állítják, hogy az Ai Pinért 1 000 dollárt, azaz 360 ezer forintot fog elkérni a Humane. De ennyi pénzért még nem kaphatunk meg mindent, csak magát a készüléket. Ahhoz, hogy használhassuk is, előfizetésre lesz szükség.

Ezeket olvastad már?

Ami a hardvert illeti, az Ai Pinben lesz egy lézerprojektor a kijelző helyett, továbbá mikrofon, hangszóró és különféle érzékelők. A használatot pedig pontosan úgy kell elképzelni, mint azt az alábbi videóban is láthatjátok: mágnesek segítségével a ruhára kell rögzíteni, majd a kezünket a telefonunk használata során már jól megszokott szögben kell tartani, hogy rávetítse a tenyerünkre az információkat.

Kövess Minket!



Gamer szótár