Nem hiszed el, de megint loptak a The Day Before fejlesztői

Nem hiszed el, de megint loptak a The Day Before fejlesztői

Van még ettől lejjebb?

Még hat és megjelenik a The Day Before... azaz csak jelenne, ha a fejlesztők tudnák tartani a legutóbbi ütemtervüket. Legutóbb még november 10-re ígérték játékot, már most december 7-re. Persze a The Day Before körül nem a megjelenés folyamatos csúsztatása az egyetlen furcsa dolog. A semmiből visszatérő játék (vagy inkább átverés) sztoriját a következő cikkben foglaltuk össze, minden új friss információval együtt.

Most beszéljünk inkább arról, hogy már megint mit műveltek a fejlesztők. Korábban is volt már, amikor egyszerűen lelopták más sikercímek előzetesét, most pedig megcsinálták ugyanezt még egyszer! Nem hiszed, pedig igaz, a játék legújabb előzetese is egy szemtelen lopás. Nem csak az abban elhangzó mondatok, amiket egy az egyben átemeltek a Red Dead Redemption 2 vagy a Cyberpunk 2077 előzeteseiből, de maguk a képsorok sem eredetileg. Egyszerűen fogták a menő előzetesek beállításait és átemelték magukhoz, amit persze nem valószínű, hogy törvény tiltana, de könyörgöm... hogy lehet valami ennyire minősíthetetlen és béna?

Még csak saját előzetesre sem futja a The Day Before-tól és mindezt már másodjára játszák el. De ha nekem nem hisztek, nézzétek meg Randomly videóját, ahol láthatjátok/hallhatjátok a The Day Before jeleneteit, majd az eredeti képsorokat, amikről lopták azokat.

A The Day Before december 7-én érkezik Steamre early accessben (persze hisszük, ha látjuk), a beígért konzolos verzióknak pedig nyoma sincs.

Kövess Minket!



Gamer szótár