Counter-Strike 2 csapattal szállna be az e-sportba Lionel Messi

Counter-Strike 2 csapattal szállna be az e-sportba Lionel Messi

Az Aranylabda már nem menő, ezért ideje Counter-Strike Major trófeákat gyűjteni.

Sergio Agüero KRÜ nevű e-sport szervezetének új befektetője lett a nyolcszoros Aranylabda-nyertes Lionel Messi személyében. Az argentín sztártól kapott új forrásokkal azt tervezik a focisták az org egyik menedzsere, Mariel Lluch szerint, hogy 2024-ben belépnek a Counter-Strike 2 mezőnyébe. Ezt Agüero is megerősítette később a live streamjén.

A KRÜ egyszer már megpróbált beszállni a CS-be. Akkor a West Hamnél játszó Lucas Paqueta csapatát akarták kivásárolni. Az azonban nem jött össze végül, így most várhatóan egy saját argentín játékosoknak szánt akadémiát, valamint egy főcsapatot is indítanak majd Agüero szerint. 

A futballisták között évek óta népszerű a Counter-Strike vagy úgy általában véve az e-sport. Agüero mellett Neymar, David Beckham, Casemiro és még Szoboszlai Dominik is komoly érdeklődést mutatott az elmúlt években az e-sport iránt. Tehát bőven nem Messi az első futballista befektető, de mindenképp ő az eddigi legnagyobb név, hiszen az Inter Miami játékosa mindenidők egyik, ha nem a legjobb labdarúgójának számít.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár