Akciófigyelő: Beszélő biciklivel botránkoztat meg az Epic Games legújabb ingyenes játéka

Akciófigyelő: Beszélő biciklivel botránkoztat meg az Epic Games legújabb ingyenes játéka

Bizonyos állapotba kell ahhoz kerülni, hogy élvezni tudd ezt az alkotást.

Az Epic Games Store szép lassan elkezdi az év egyik legnagyobb akciózását, ahol ismét be lehet majd vetni az extra kedvezményeket biztosító kuponokat. A karácsonyi káoszig azonban van még néhány hét hátra, addig be kell érned azzal, hogy minden héten rányúlsz az aktuális ingyenes játék(ok)ra. Ezúttal egy 2022-es őrület akció-horror, a Golden Light vár rád nulla forintért, ami garantáltan olyan meglepetést tud okozni, amire tényleg nem voltál felkészülve.

Ezeket olvastad már?

Golden Light

Az indie műfajon belül sikerült Mr. Pinknek maradandót alkotnia, mivel az old school hangulatot sikerült remekül megragadnia. Egy igazi pixeles ocsmányság az egész, de mégis minden a helyén van. A fegyvereket meg lehet enni, a bicikli beszél hozzád, az ellenségek többségével fényes nappal sem szeretnél összefutni a nyílt utcán. Egy groteszk, humoros, roguelike valami lett a végeredmény, amiről hiába nézel meg egy vagy két videót, egyik sem adja át azt az élményt, ami a program elindítása után vár rád. Nagyon-nagyon rétegjáték, ezt el kell fogadni, azonban, ha nyitott vagy az ilyen újdonságokra, akkor ezzel a címmel nem lőhetsz mellé.

Az ingyenes Golden Light videójátékot november 16-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN