Pontosabb lövéseket és négyfős várókat hozott a legújabb frissítés

Pontosabb lövéseket és négyfős várókat hozott a legújabb frissítés

Ez lehet az eddigi leghasznosabb frissítés a megjelenés óta.

Nagyszerű frissítés érkezett hajnalban a CS2-höz. A játék megjelenése óta már szám szerint 18. patch elsősorban a sub-ticken és a meccskeresésen javított, aminek alighanem mindenki örülni fog. De emellett még a hangokhoz is alaposan hozzányúltak a fejlesztők, így pontosabb és könnyebben elválasztható, meghatározható lesz ezek forrása. Továbbá Mirage is kapott egy kis törődést, ugyanis csökkentették annak az A-lerakón található doboznak a magasságát, amire nehezebb volt felugrani CS2-ben, mint CS:GO-ban.

De térjünk rá inkább a két legfontosabb változásra. Először is, a sub-tick: mindenki tudja, hogy ennek a rendszernek az a lényege, hogy azonnal regisztrálja a mozgást és a lövést. De mint az nemrég kiderült, a lövés kliens oldali visszajelzése csak a következő ticken történt meg, ezért érzésre sokkal pontatlanabb volt a CS:GO-hoz képest. Most ezt úgy változtatta meg a Valve, hogy már a lövést követő képkockánál látható és hallható lesz a lövés. Papíron remekül hangzik, de nyugodtan írjátok meg kommentben, ha valami gondot észleltek még ezután is.

Szintén örömteli változás, hogy visszahozták a négyfős meccskeresést – némi kompromisszummal. Még a nyílt bétateszt szeptemberi indulásakor derült ki, hogy nem lehet majd négyfős váróval elindítani a Premier meccseket, mert a Valve szerint problémás volt, hogy a random ötödik embert könnyedén kiszavazhatták a többiek. Ezért most azt a megoldást találták ki, hogy az ötödiket ilyenkor egyszerűen nem lehet majd kirúgni.

Kövess Minket!



Gamer szótár