Szégyelled a szexjátékaid? A Valve előállt a megoldással!

Szégyelled a szexjátékaid? A Valve előállt a megoldással!

Nagyon népszerűek a szexjátékok Steamen, de nem mindenki nézi jó szemmel, ha a barátai ilyeneket játszanak.

Mióta a Valve megengedte, hogy szex témájú játékok is felkerülhessenek a Steamre, rendszeresen a legnépszerűbb vásárlások között virít egyszerre akár 2-3 ilyen is. Szóval azt semmiképp sem mondhatjuk, hogy az emberek ezeket nem úgy viszik, mint a cukrot. Azt viszont biztosan állíthatjuk, hogy a játékosok többsége nem szívesen mutogatja a steames haveroknak, hogy szexjátékokat játszik.

Ezért nem meglepő, hogy a Valve állítólag egy olyan új funkción dolgozik, amivel több szabadságot kapnak a felhasználók a steames könyvtáruk alakításában. Egyelőre nem garantált, hogy bekerül ez a frissítés a Steamre, ugyanis még a bétában sem elérhető, csak a SteamDB talált rá. De ha tényleg kiadja a privátként megjelölés funkciót a Valve, akkor mindenkinek lehetősége lesz elrejteni a barátok elől az adott vásárlást és az azzal töltött időt. Tehát így nem kellene azon vacilálni, hogy csak a szexjátékok miatt teljesen privátra tegye valaki a profilját.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.