18

Elmúltál már 18 éves?


/
Együtt nyögdécselt a Dota 2 TI döntőseivel a pornósztár

Együtt nyögdécselt a Dota 2 TI döntőseivel a pornósztár

Ráadásul még a győztesek pénznyereményét is kiegészítette az OnlyFans bevételeivel a népszerű hölgy.

Nem mindennapi eseménynek számít a Dota 2 esetében – és egyébként az e-sportban is a rekord nyereményeinek köszönhetően – a The International, amely gyakorlatilag egy világbajnokságnak tekinthető, amit évente tartanak meg a Valve jóvoltából. Nem árt azonban azt is hozzátenni, hogy míg 2021-ben még 40 millió dollárnál is többet gyűjtöttek össze a közösség segítségével, addig 2022-ben már csak 18.930.775 jött össze, idén viszont már szinte szót sem érdemel az összdíjazás – Battle Pass híján épp csak meghaladta a 3 milliót.

Ezeket olvastad már?

Mindenesetre még mindig óriási érdeklődés övezi a TI-t, és például olyan személyek figyelmét is felkelti a verseny, akikről nem is gondolnánk, hogy nagy Dota rajongó lenne. Ilyen Eva Elfie is, aki a felnőttfilmezés mellett OnlyFansen előadott színészi tehetségének köszönhetően hatalmas rajongótábort – és nem mellesleg bevételt is – szerzett magának. Már 2022-ben is kilátogatott az eseményre, és így tett 2023-ban is. Ebben az esztendőben viszont úgy döntött, hogy az OnlyFans-on gyűjtött – amit október 26. és 29. hozott össze a platformon – pénzét hozzáadja a Dota 2 verseny nyereményalapjához, amelynek a fináléját október utolsó hétvégéjén tartották meg.

Eva úgy érzi, hogy a TI12 némileg csalódást okozott, ezért mindent megtesz azért, hogy a játékosok és a rajongók számára is sokkal jobb legyen az élmény. A profik több pénzt kapnak – a Team Spirit végül 3:0-ára megnyerte a döntőt a Gaimin Gladiators ellen –, a rajongók pedig megcsodálhatták őt élőben a helyszínen és még külön tartalmat is készített nekik – persze nem olyan pikánsat, mint azt most sokan elképzelik. A hangulat fokozása érdekében azért így is sikerült érdekes videót készítenie. Az alábbi felvételen például jó néhány játékost tesztelt, hogy vajon felismerik-e az adott hősöket a nyögdécseléseik alapján – Resolut1ontől kezdve, SaberLighton át még TORONTOTOKYO, tOfu, BuLBa és dyrachyo is kötélnek állt:

A VIDEÓT ITT TUDOD MEGTEKINTENI!

Kövess Minket!



Gamer szótár