NiKo nem kér az arab pénzből, a G2 mégis széthullik!

NiKo nem kér az arab pénzből, a G2 mégis széthullik!

Mi a fészkes fene történik a G2-val jelenleg?!

Bár Hooxi érkezésekor sokan nem hittük a G2-ban, végül bebizonyították, hogy csak időre volt szükségük és éppen Hooxi az, akivel a HLTV ranglista trónját és a legnagyobb versenyek bajnoki címét ostromolhatják. 2023-ban már a G2 nyerte az év egyik legnagyobb eseményét, az IEM Kölnt, ahol mi is ott voltunk. A helyszínről készült VLOG-okat a lenti lejátszási listában találjátok!

Jelenleg a HLTV ranglista 3. helyén áll a G2 és minden esélyük megvan arra is, hogy bajnokként zárják a december közepén érkező BLAST Premier World Final versenyét is. Feltéve persze, ha egyben lesz még a G2... NiKo nem megy el, az már biztos. Hiába tűnt sokáig úgy, hogy a szupercsapatot építő Falcons elrabolhatja a G2 sztárjátékosát, végül nemet mondott a bosnyák sztár és kijelentette, hogy marad a G2 színeiben. Valami még sem kerek. A HLTV és 1pv.fr is úgy tudja, hogy a G2 kispadra ülteti majd jks-t. Szó sincs arról, hogy az ausztrál játékos szeretne elmenni, a források arról számolnak be, hogy a csapat döntése lesz Justin "jks" Savage lecserélése.

Fotó: HLTV/theMAKKU

Helyére ha minden igaz, a G2 egyik régi tagja, a szerb Nemanja "nexa" Isaković érkezhet, akinek az év végén jár le szerződése az OG-val. Nem, ez nem vicc. Egyszerűen nem értjük a cserét, nincs rá logikus magyarázat. Azt még el tudjuk fogadni, hogy ha belsős gondjaik vannak jks-szel, akkor megválnak tőle, de miért pont nexa jönne vissza? Sosem volt különösebben sikeres vele a G2 és a szerb közel sem illik bele abba a szerepbe és azokba a pozíciókba, amikben jks játszik jelenleg.

Persze egyelőre csak szivárgásról van szó, de tény, hogy a HLTV és a 1pv.fr értesülései ritkán bizonyulnak hamisnak. Hiába örülhettek tehát a G2-fanok NiKo maradásának, most itt az újabb pofon, amit egyelőre senki sem ért.

JKS lecserélésével a következő lehetne a G2 felállása:

  • Nemanja "huNter-" Kovač
  • Nikola "NiKo" Kovač
  • Ilya "m0NESY" Osipov
  • Rasmus "Hooxi" Nielsen
  • Nemanja "nexa" Isaković 
  • Jan "Swani" Müller (edző)

Borítókép: HLTV/ theMAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár