Díjazni fogja a Valve a Premier mód ászait?

Díjazni fogja a Valve a Premier mód ászait?

Rengeteg a csaló, a profik mégis megállás nélkül grindolják a Premier módot. Véletlen lenne?

A CS2 épül, szépül, bár még közel sem hibátlan. A Valve sok furcsaságot rendbetett már a megjelenés óta, egy problémával viszont még nem kezdtek semmit – ennyi csaló még talán sohasem volt. Ennek ellenére még a profik is örömmel űzik FACEIT helyett a Premier módot a szabadidejükben. Igaz, rendszeresen panaszkodnak utána a közösségi médiában arról, hogy minden harmadik meccsükön pörögnek vagy wallhackelnek az emberek. Eközben a FACEIT szinte leszámolt a jelenséggel. De valamiért mégsem hagyják abba a CS2 rating hajszolását. Miért is?

Nos, erre magyarázattal szolgálhat az az érdekes pletyka, amelyet a streamjén hintett el Richard Lewis:

„A profik nem játszottak MM-et [CS:GO-ban]. De most érdemes figyelni rájuk, mert... Nem kellene kimondanom, de megteszem: az a hír járja, hogy lesz egy díjazás a jövőbeli szezonokban. A képzelőerőtökre hagyom, hogy ez hogyan nézhet majd ki. De most ezért feküdtek rá ennyire a Premier módra [a profik].”

A Valve még a Counter-Strike 2 bétája alatt vezette be az új, CS2 rating alapú Premier módot. Ezzel lényegében kaptunk egy FACEIT-hez hasonló rendszert: a szezonok során pontokat kapunk vagy éppen veszítünk a meccsek végén és mindezen felül van egy globális, egy regionális és egy barátlista alapú rangsor, ahol megnézhetjük, hogy generációs tehetségek vagyunk vagy inkább valorantozni kéne menni.

Kövess Minket!



Gamer szótár