Ki játszhatja el Zeldát és Linket a készülő élőszereplős-adaptációban?

Ki játszhatja el Zeldát és Linket a készülő élőszereplős-adaptációban?

Érdekes castingnak nézünk elébe.

2023-ban az Universal bankot robbantott. A Super Mario: A film, főszerepben Chris Prattel és Jack Blackkel a főszerepben közel 1,3 milliárd dollárt hozott össze a mozikban. Ez pedig egyből megnyitotta a csapokat és a közösség egyből elkezdett gondolkodni, hogy mi lehet a következő. De mától nem kell tovább tippelgetni, mert a Sony és a Nintendo nemrég bejelentette, hogy egy élőszereplős-adaptációban kerül filmvászonra a legendás Zelda-sorozat. 

De persze azzal, hogy megvan a játék, a találgatás még nem ért véget. Hiszen felmerül a kérdés, hogy kik bújhatnának a főhősök bőrébe? Nyilván vannak már ezzel kapcsolatban pletykák, aminek akár alapja is lehet. Lássuk most ezeket és persze azt is, hogy mi kit látnánk szívesen ezekben a szerepekben.

Link - Timothée Chalamet

Az amerikai-színész a Dűne első részében nyújtott alakítása a közönséget és a kritikusokat is lenyűgözte pár évvel ezelőtt. Jól hozta a fiatal Paul Atreides herceget és onnan már nincs olyan messze Link karaktere. 

Zelda - Emma Watson

Chalamet mellett pedig nagyszerű döntés lehetne Emma Watson. A brit színésznő a Harry Potter után a Disney Szépség és Szörnyeteg élőszereplős-adaptációjában kapta meg Belle szerepét, de azóta nem szerepelt igazán nagy produkcióban. Sőt, pár hónappal ezelőtt felröppent egy pletyka, hogy a Netflix sorozatot csinálna a Zeldából és ott az volt az infó, hogy ő kapja a hercegnő szerepét

Zendaya és Tom Holland - Zelda és Link

Viszont a Google adatai alapján, az internet népe egy másik párost látna igazán szívesen. Az összesített beszélgetések alapján Zendaya és Tom Holland bújhatna Zelda és Link bőrébe. Azt már az új Pókember-filmek óta tudjuk, hogy a két színész között megvan a kémia. Sőt olyan jól játszották el a szerelmesek szerepét, hogy azóta a való életben is egy párt alkotnak. 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár