Eljött az idő, hogy megfilmesítsék a The Legend of Zeldát?

Eljött az idő, hogy megfilmesítsék a The Legend of Zeldát?

Elképesztően menő lenne, ha elkészülne egy ilyen sorozat.

A videojáték-adaptációk fénykorát éljük, ezt a hullámot pedig a Nintendo is meglovagolja. Készül ugyanis a Super Mario-film, amelynek már az előzetesét is megkaptuk. A rajongók azonban nem elégednek meg ennyivel, és egy plakát most még inkább felcsigázta őket.

Ugyanis az alábbi Netflixes plakát került fel az internetre, amelyen a The Legend of Zelda-sorozat borítója látható, rajta a szereposztással, köztük Tom Holland (Link), Emma Watson (Zelda) és Idris Elba (Ganon) főszereplésével. Azonban sajnos – bármilyen menő is lenne – a kép nem igazi, nem készül ilyen sorozat. 

A képet Dan Leveille készítette mesterséges intelligencia segítségével. A leírásában le is írta azokat a programokat, amit használt (Midjourney, Dall-E, Tencent ARC, Photoshop). A szerző nem is titkolja posztjában, hogy a poszter nem valódi, ám ezt sokan nem olvasták el, a bejegyzés pedig több tízezer megosztásnál jár. Ettől függetlenül vitán felül áll, hogy lenyűgöző alkotásról van szó, és szívesen megnéznénk egy ilyen filmet vagy sorozatot. A plakát népszerűségén pedig biztosan sokat dobott, hogy olyan színészek kerültek fel rá, akik sokak kedvenceivé váltak az évek során, és a legtöbb rajongó örömmel nézné őket a The Legends of Zelda szereplőinek bőrében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszenek a poszterek?

  • 50 %
  • 50 %