18

Elmúltál már 18 éves?


/
5 nap és hazánk 3 legerősebb CS2 csapatával jön a TMP CS2 Masters döntője a Gamerlandben!

5 nap és hazánk 3 legerősebb CS2 csapatával jön a TMP CS2 Masters döntője a Gamerlandben!

A belépés ingyenes, mindenkit várunk november 18-án a Gamerlandben!

A számos jelentkező és a meghívottak alkotta összességéből végül 4 magyar CS2-csapat jutott be a 2023-as őszi TippmixPro CS2 Masters rájátszásába, ahol... ahol elmaradtak az őrült összecsapások, helyüket átvették a csalódáskeltő eredmények, a visszavonulások. Habár a rájátszás teljes menetrendje, annak dátumai ismertek voltak már hetekkel ezelőtt is, még sem tudott megvalósulni minden mérkőzés. Négy meccsből végül kettőt tudtak lejátszani a csapatok, miután a Békéscsabai Esport Egyesület és a Spirit Gaming is kénytelen volt visszamondani 1-1 összecsapást.

Ennek valószínűleg a Rubik örült a legjobban, hiszen ők így ölbe tett kézzel, játszi könnyedséggel jutottak a LAN-döntőbe, miután szombaton a BEE, vasárnap a Spirit adta fel mérkőzésüket, fleavék lábai elé hajítva így az ingyen győzelmeket.

Szurkolóiknak és saját maguknak szereztek ezzel a csapatok szomorú pillanatokat, különösen a Békéscsabai Esport Egyesület, akik a Rubik elleni feladás után alsó ágra estek, ott pedig könnyedén ki is kaptak a Lenovo Legion Honvéd csapatától. Maksziék Ancientön 13-5-öt, Anubison 13-10-et pakoltak er9kékre, akik így elestek a LAN-tól.

Hiszen a őszi TippmixPro CS2 Masters LAN-on ér véget! November 18-án mindenkit szeretettel várunk a Gamerlandben délelőtt 10 órától. Az első meccs 11-től kezdődik, a Spirit és a Honvéd feszül majd egymásnak, a mérkőzés győztese pedig a délután folyamán még a Rubik ellen is pályára lép majd, a nagy döntőben! Ráadásul ne feledjétek, hogy a kilátogatók között értékes billentyűzeteket is sorsolunk majd!

Kövess Minket!



Gamer szótár