Ha rettegsz a pókoktól, akkor ne nézd meg a Madame Web első előzetesét!

Ha rettegsz a pókoktól, akkor ne nézd meg a Madame Web első előzetesét!

Ti értitek, hogy pontosan mi zajlik a képernyőn?

Kifejezetten kevés Marvel-film landol majd 2024. február 13-án (USA-ban február 14-én) a mozivásznakon, ami az idei tapasztalatok alapján annyira nem meglepő. Kicsit kezd mindenkinek elege lenni abból, hogy minden második hónapban valaki ismét megmenti a világot a pusztulástól, valamint a zászló alatt egyesül majd minden "szinte" halhatatlan képregényhős. A szuperek legszuperebbike ezúttal Madame Web, aki 1980-ban bukkant fel először a The Amazing Spider-Man 210. számában. Valamiért most gondolta úgy a Sony, hogy a különleges képességekkel rendelkező nőnek saját filmet kell szentelni, ami tovább bővíti a "nem MCU-s" Pókember-univerzumot.

Az előzetesben Dakota Johnson, azaz Cassandra Webb egy mentőápolóként rója Manhattan utcáit, majd hirtelen elkezdi látni a jövőt. A múlt, a jelen és a jövő különös találkozása ez, amelyben felbukkan Ezekiel Sims, mint a gonosz, akit le kell győzni, valamint Spider-Woman, aki Sydney Sweeney alakításában ugrál majd egyik autó tetejéről a másikra. Sőt, a pletykák szerint Uncle Ben is feltűnik majd a képernyőn, méghozzá egy jóval fiatalabb kiadásban Adam Scottnak köszönhetően. Az biztos, hogy a kicsit kaotikus jelenetekből nem érdemes egyelőre még kiindulni, mivel annyi új karaktert mozgat meg S.J. Clarkson rendező, amennyit csak nem szégyell. 

Ezeket olvastad már?

Szerintem mit lehet várni Madame Necc első egészestés, élőszereplős feldolgozásától? Képes lesz akkora sikert elérni, mint a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom?

Kövess Minket!



Gamer szótár