Engedd szabadjára a Kampfpanzer 07 RH és a KV-5 erejét

Engedd szabadjára a Kampfpanzer 07 RH és a KV-5 erejét

Ezen a héten a Prémium bolt egy félelmetes tankduót mutat be, amely forradalmasítja a harctéri élményt.

Ezen a héten a Prémium bolt egy félelmetes tankduót mutat be, amely forradalmasítja a harctéri élményt. A Kampfpanzer 07 RH kiváló mobilitásától a KV-5 puszta erejéig, mindkét tank a tulajdonságok egyedi kombinációját kínálja, amelyek lehetővé teszik, hogy a saját stílusodban uralkodj a csatatéren.

Kampfpanzer 07 RH

Tapasztald meg ennek a számos szerepkörben kiválóan teljesítő, rendkívüli alkalmazkodóképességű járműnek az agilitását. Figyelemre méltó, 65 km/órás végsebessége a könnyű harckocsikéval vetekszik, így képes gyorsan mozogni és elfoglalni a kulcsfontosságú stratégiai pontokat. A percenkénti 12 lövéses tűzgyorsasággal, a 80 lőszeres kapacitással és a megdöbbentő, 2400-as percenkénti sebzéssel könnyedén legyűri az ellenfél könnyű tankjait. A Kampfpanzer 07 RH rövid célzási ideje és a kiváló mozgékonysága ellensúlyoz minden gyengeséget, köztük a nem túl acélos páncélzatot is.

KV-5

A KV-5 egy igazi nehézharckocsi-óriás a hatalmas, 1780-as életerejével és a szinte átüthetetlen páncélzatával. 107 mm-es lövege erőteljes csapásokra és elfogadható tűzgyorsaságra képes, így nem okoz neki gondot, hogy lefaragja az ellenfelek életerejét. Ráadásul a 40 km/h-s végsebesség és a 100 tonna acél lehetővé teszi, hogy egyenesen a csatába rohanj, és szétzúzz mindent, ami az utadba kerül. Puszta méretével és rugalmasságával ez a behemót egy szinte megállíthatatlan erő a csatatéren.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.