Akciófigyelő: Egy remek posztapokaliptikus játékot ad ingyen az Epic Games Store

Akciófigyelő: Egy remek posztapokaliptikus játékot ad ingyen az Epic Games Store

Egyik limitált ideig ingyenes címről sem érdemes lemaradni.

Az Epic Games Store-ban hamarosan elrajtol a hatalmas adventi/karácsonyi ajándékosztás, de addig még van hátra néhány hét. Szerencsére nem maradsz üres kézzel a következő napokban sem, ugyanis két tényleg izgalmas alkotás vár rád, amelyeket a következő hét napban nulla forintért adhatsz hozzá a gyűjteményedhez. Az egyik játék egy körökre osztott indie RPG, a másik azonban egy ízig-vérig RTS, ahol a folyamatosan változó körülményekhez kell adaptálódnod. Az EARTHLOCK és a Surviving the Aftermath együttesen több mint 10 000 forintba kerül, ennyit spórolhatsz most néhány kattintással.

Ezeket olvastad már?

EARTHLOCK

2024-ben minden terv szerint megjelenik a második rész, így érdemes kipörgetni azt, amivel útjára indult ez a látványos kaland még 2018-ban. A klasszikus körökre osztott szerepjátékok alapjaira építkezik az EARTHLOCK, amitől nem kell várni Baldur's Gate 3-hoz hasonló mélységeket és magasságokat, de nem is ez volt a célja a Snowcastle Games csapatának. 

Surviving the Aftermath

A Paradox Interactive karolta fel az Iceflake Studios Oy finn stúdiót, ami egy remek döntésnek bizonyult. A sokáig Early Access keretében elérhető játék 2021 novemberében kapta meg az 1.0-s patchet. Azóta pontosan két év telt el, de még mindig záporoznak az újabb és újabb frissítések, tartalmi elemek, sőt DLC-k, mint a Rebirth, a Shattered Hope és a New Alliances. A kietlen pusztaság felfedezése nem egyszerű, ugyanis közben arra is figyelni kell, hogy a túlélőknek mindenük meglegyen a mindennapokhoz. Egy összetett, roppant szórakoztató stratégia a StA, ami nem tökéletes, de tényleg megéri beleölni néhány tucat órát, ha kedveled ezt a műfajt.

Az ingyenes EARTHLOCK és Surviving the Aftermath videójátékokatt november 23-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

Kövess Minket!



Gamer szótár