A The Last of Us sztárja lehet a Fantasztikus Négyes legfontosabb szereplője

A The Last of Us sztárja lehet a Fantasztikus Négyes legfontosabb szereplője

Pedro Pascal a pletykák szerint tárgyalásokat folytat a Marvellel a Fantasztikus Négyes kapcsán, és úgy tűnik a főgonoszra is megvan a jelölt.

Hollywood ismét begyújthatja a rakétáit és a maximumon pöröghet, és miután véget ért a SAG-AFTRA sztrájk az összes nagyszabású projektnek nekiláthattak a stúdiók. A 'szuperhős gyár' pedig szintén nem áll le, sőt, a Fantasztikus Négyes rebootja megint reflektorfénybe került, ráadásul a casting is javában zajlik.

Ezeket olvastad már?

Jó néhány színészt kapcsolatba hoztak már a produkcióval, ez pedig láthatóan izgalomba hozta a rajongótábort. A legfontosabb kérdés viszont még mindig az, hogy vajon ki bújhat majd Reed Richards bőrébe. Olyan nevek is felmerültek erre a szerepre, mint Adam Driver, Matt Smith és Jake Gyllenhaal. A legújabb bennfentes információk szerint viszont egy másik szupersztár lehet a befutó, miután felajánlották Pedro Pascalnak Reed Richards karakterét. Állítólag már nagyon közel áll a The Last of Us főhőse, hogy hivatalosan is aláírja a szerződését. Bár a Marvel vagy Pascal egyelőre még nem erősítette meg hivatalosan a hírt, a pletyka villámgyorsan végigszáguldott az interneten és sok helyen már tényként kezelik a dolgot. Egy olyan közkedvelt személy, mint Pascal, biztosan sokat segítene a Fantasztikus Négyes rebootjának, és valószínűleg sokkal többen ülnének be a filmre, ami jót tenne a franchise felélesztésének.

Egy másik szerep is úgy tűnik egyébként, hogy elkelt. A beszámolók szerint a film főgonosza Galactus lesz, a világok bekebelezőjét pedig nem más játszhatja majd, mint Javier Bardem. Vele kapcsolatban némi probléma is felmerült a csatlakozást illetően, ugyanis egy jelentés szerint nem biztos, hogy rá tud bólintani az ajánlatra, mert üzközhet a forgatás az Apple közelgő F1-es filmjével, és emiatt nem érne rá a Fantasztikus Négyesre.

Továbbá Vanessa Kirby neve is előkerült Sue Storm miatt, nemrég pedig megkérdezték a lehetséges szereposztásról. Ő nem cáfolta egyértelműen a pletykákat, és a következőket mondta:

„Nem tudom, ezt meg kell kérdezned a Marveltől. Egyébként nagy megtiszteltetés lenne számomra, ha csatlakozhatnék a produkcióhoz.”

Kövess Minket!



Gamer szótár