A jelenkor egyik legjobb színésze lehet a Fantasztikus Négyes egyik főszereplője

A jelenkor egyik legjobb színésze lehet a Fantasztikus Négyes egyik főszereplője

Javában zajlik a Fantasztikus Négyes MCU-s rebootjának előkészítése, miközben felröppent egy olyan pletyka, aminek rengetegen örülnének.

2005-ben, majd 2015-ben is megpróbálkozott már Hollywood a Fantasztikus Négyesből kihozni egy szerethető és izgalmas mozifilmet, de ez nem igazán sikerült, sőt, inkább a felejthető kategóriába sorolnám ezeket a produkciókat, és akkor még lehet finoman is fogalmaztam. Mindenesetre az évtizedek alatt azért szerzett magának jó pár rajongót ez a négy karakter (Mr. Fantastic, Láthatatlan nő, Fáklya és Lény), de a filmvásznon nem tudtak igazán maradandót alkotni. A történet szerint a csapatot egy tudományos űrmisszió során sugárzás érte, ami Reed Richardsot, feleségét, Susant, testvérét, Johnny Stormot és közeli barátjukat, Ben Grimmet egyedülálló képességekkel ruházta fel. Az alapkoncepció tehát adott lenne egy ígéretes sztorihoz, de úgy tűnik még várat magára egy remek film elkészítése, de talán most ez majd megváltozik, ami nem ártana, hiszen az utóbbi időben rájár a rúd a forgalmazóra. Arról pedig csak említést teszünk, hogy az MCU 4. fázisának főgonosza nagy bajba került és ezzel borulhat a menetrend.

A csapat filmes jogai egyébként jelenleg a Fox birtokában vannak, akiknek a fentebb leírt két csodát is köszönhetjük, de eddig még nem kerültek be a rendkívül sikeres Marvel Moziverzumba. Egészen mostanáig. A Fantasztikus Négyes és az MCU rajongóinak évekig tartó várakozása és találgatásai után megerősítést nyert, hogy ez végül megtörténik, a film rendezői székében helyet foglaló Matt Shakman pedig megerősítette a Fantasztikus Négyes forgatási ütemtervét.

Egy már jó ideje keringő pletykának azonban nemrégiben komoly hátszelet adott Daniel Richtman, iparági bennfentes, aki azt állítja, hogy Reed Richards szerepét már kiosztották és ennek értelmében a mostanában felkapott és kiváló színész, Adam Driver kapja. Driver (legutóbbi Star Wars-trilógia, 65, Az utolsó párbaj, A Gucci-ház) állítólag már szinte mindenben megegyezett a stúdióval, és a hivatalos bejelentés sincs már túl messze. Richtman a Patreon-oldalán keresztül adott hitelt ennek a hírnek, megerősítve, hogy a tárgyalások a végéhez közelednek. Driver szereposztása, ha valóban megerősítik, minden bizonnyal sok MCU-rajongónak tetszeni fog, miközben a színész számára a karakter ábrázolása nagy felelősség is lesz egyben az elvárások miatt.

Egyelőre azonban csak az idő és egy hivatalos bejelentés döntheti el, hogy Driver lesz-e az a sztár, aki feltűnhet a Fantasztikus Négyes vezetőjeként. Jelenleg annyi a biztos, hogy színész iránt az utóbbi időben nagy a kereslet, hiszen bekerült a Ferrari és Megalopolis főszereplői közé is, illetve akár még az új Star Wars filmekben is feltűnhet majd Daisy Ridley mellett.

Kövess Minket!