Először nyíltak meg a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry elvesztése után

Először nyíltak meg a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry elvesztése után

Mind az öt barát elbúcsúzott 'Chandler Bingtől' a közösségi médiában is.

Számomra a mai napig hihetetlen, hogy a Jóbarátok csapata már nem teljes, október 28-án történt meg ugyanis a baj, hiszen Matthew Perryt holtan találták a malibui házában. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta a halálát – ha minden igaz még folynak a vizsgálatok, és csak annyit osztottak meg a közvéleménnyel, hogy megfulladt a jakuzziában.

Ezeket olvastad már?

Az egyik legsikeresebb sitcom szereplőjeként emberek milliói ismerték meg a nevét, és bár a szériában Chandler egy nagy mókamester volt, a való életben Matthew humoros oldalát beárnyékolta a függőségeivel szembeni küzdelem. Ezt a többiek is tudták, Jennifer Aniston egy nyilatkozat közben például el is sírta magát korábban, mert annyira felzaklatta Matthew elvesztésének a gondolata. Olyanok voltak ők egymásnak, mint egy család, hihetetlen kötelék alakult ki a 6 jóbarát között az egy évtized alatt (1994 és 2004 között futott a sorozat). Közülük Matt LeBlanc volt a szériában is az elválaszthatatlan haverja, barátja, tesója, hiszen rengeteg kalandot éltek át együtt, ezért elképzelni sem tudjuk min mehet most keresztül a Joey-t megformáló színész, illetve a többiek.

Mindenki a saját közösségi oldalán rakott ki egy posztot és a maga módján vett búcsút örökre Matthew Perrytől.

Matt LeBlanc

„Matthew...
Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők, őszintén szólva, életem legkedvesebb pillanatai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot, és az, hogy a barátomnak nevezhettelek téged. Mindig mosolyogni fogok, amikor rád gondolok, és soha nem foglak elfelejteni. Soha. Tárd ki a szárnyaidat és repülj, testvér, végre szabad vagy. Sok szeretettel...
És azt hiszem, megtarthatod a 20 dolcsit, amivel tartozol nekem.”

Lisa Kudrow

„Leforgattuk a Jóbarátok pilotját, aztán azonnal az NBC bemutatóján találtuk magunkat. Aztán… azt javasoltad, hogy pókerezzünk, és nagyon jól éreztük magunkat, miközben szép lassan összejöttünk. Nagyon köszönjük neked. Köszönöm, hogy mindig úgy megnevettettél, hogy az izmaim belefájdultak, és a könnyeim végigcsorogtak az arcomon. Köszönöm, hogy egy hatszemélyes kapcsolatban is mindig nyitott volt a szíved, hiszen ez kompromisszumokat igényelt. És a sok „beszélgetést”. Köszönöm, hogy munkába jöttél, amikor nem voltál jól, és végül óriásit alakítottál. Köszönöm a legjobb 10 évet, amit az ember valaha kaphat. Köszönöm, hogy bíztál bennem. Köszönöm, hogy mindent megtanultam a kegyelemről és a szeretetről azáltal, hogy ismertelek. Köszönöm az időt, amit veled tölthettem, Matthew.”

David Schwimmer

„Köszönöm a tíz hitetetlen évnyi nevetést és kreativitást. Sosem felejtem el a kifogástalan komikusi időzítésed és bemondásaid. Képes voltál fogni egy párbeszédet, és teljesen elvinni egy másik irányba, amitől olyan eredeti és váratlanul vicces lett, ami mindenkit megdöbbentett. És volt szíved. Ez a fotó az egyik kedvenc közös pillanatunkról készült. Most egyszerre mosolygok és gyászolok miatta. Elképzellek téged ott fent, valahol, ugyanabban a fehér öltönyben, zsebre dugott kézzel, ahogy körülnézel. Lehetne még több felhő?”

Jennifer Aniston

„Az, hogy el kell búcsúznom a mi Mattynktől, az érzelmek olyan hullámát keltik bennem, amit még sosem éltem át korábban. [...] Nagyon szerettük őt, a DNS-ünk része volt. Mi mindig hatan voltunk, egy választott család, amelyik örökké meghatározta azt, hogy kik vagyunk és merre visz az utunk. Matty mindig meg tudta nevettetni az embereket. Sőt, úgy érezte, ha nem hallja a nevetésüket, abba belehal. Szó szerint az élete múlt rajta. De mindig sikerült neki. Mindannyiunkat megnevettetett.

Az elmúlt hetekben átnéztem az egymásnak írt üzeneteinket. Nevettünk és sírtunk, majd újra nevettünk. Örökre meg fogom őrizni őket. Találtam egy SMS-t, amit egy nap a semmiből küldött nekem. Mindent elmond (). Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen megbékéltél, és nincs többé semmi fájdalmad. [...] Mindennap szólok hozzád...és néha hallom ahogy azt mondod: lehetnél még ennél is őrültebb?

Nyugodj békében, kisöcsém. Mindig feldobtad a napomat...”

Courtney Cox

„Nagyon hálás vagyok minden egyes pillanatért, amelyet veled töltöttem, Matty, minden nap nagyon hiányzol. Ha valakivel ilyen szoros munkakapcsolatban áll az ember, mint én Matthew-val, akkor ezernyi olyan momentum van, amelyekről azt gondolja, bárcsak megoszthatná ezt mindenkivel. Úgyhogy egyelőre álljon itt ez, a kedvencem. Ehhez tudni kell a háttérsztorit, miszerint Chandlernek és Monicának lenne egy egyéjszakás kalandja Londonban. De a közönség úgy reagált erre, hogy ez végül a közös szerelmi történetük kezdő akkordja lett. Ennél az ágyjelenetnél, még mielőtt elkezdődött volna a felvétel, egy vicces szöveget súgott nekem. Gyakran csinált ilyet. Vicces és kedves volt.”

Kövess Minket!



Gamer szótár