Robert Pattinson fél évig egy csónakban aludt, majdnem rá is ment a háta

Robert Pattinson fél évig egy csónakban aludt, majdnem rá is ment a háta

Később elárulta az is, miért kellett ennyi ideig egy felfújható gumicsónakban aludnia.

A 37 éves színész az Architectural Digestnek adott interjút, és beszámolt korábbi életviteléről is, amely egyeseknek bizony furcsa lehet. Miközben azt is elmondta, hogy tervezett egy saját kanapét – amely a Los Angeles-i JF Chen antikváriumban van kiállítva –, megkérték, hogy árulja el melyik volt élete legrosszabb fekvőhelye. Sokakat meglephet, de hónapokig egy felfújható gumicsónakban hajtotta álomr fejét, mivel saját otthonában nem volt valódi ágya vagy kanapéja.

„A legkevésbé kedvencem egyben a legkedvesebb is lehetne. Volt idő, amikor az egyetlen bútordarabom – körülbelül hat hónapig – egy felfújható csónak volt, ami egyben a kanapém, az ágyam és az étkezőasztalom is volt. Nagyon szerettem, de rengeteg hátproblémát okozott.”

Ezeket olvastad már?

Az interjú során arra is visszaemlékezett, hogy miként fogott bele a saját kanapéjának megépítésébe – miután befejezte a 2022-ben bemutatott The Batman című film forgatását, akkor már volt alkalma megrajzolni a kanapé vázlatait:

„Elkezdtem olyan bútordarabokat felvázolni, amelyekről úgy gondoltam, hogy játékos és kötetlen módon késztetik interakcióra az embereket. Mindegyik aránytalan és túlméretezett elemekkel rendelkezett, amelyek amúgy elég szórakoztatóak voltak. És miközben elkészítettem néhány modellt, rájöttem, hogy az organikus, egymást átfedő ívek hasonló hatást váltanak ki.”

Pattinson alkotásának eredménye egy fehér, U-alakú kanapé lett, két széles karfával, amelyekhez egy-egy rózsaszínű ónix italtálca is tartozik. Nicole Gordon szerint, aki segített az alkotói folyamatok során, a színész azt szerette volna, hogy a karfák "lebegő" hatást keltsenek.

"A legnagyobb technikai kihívást a tervezés jelentette, mert azt szerettük volna, ha felborulás nélkül, valóban megtámassza az embereket. Ezért építettük ezt a fémkeretet a kanapé vázába, amely lehetővé teszi, hogy mindkét oldala nagyjából 160 kilogrammot is elbír.”

Kövess Minket!



Gamer szótár