Chris Pine már tudja, hogy az MCU-hoz vagy a DCU-hoz csatlakozik-e

Chris Pine már tudja, hogy az MCU-hoz vagy a DCU-hoz csatlakozik-e

A válasza teljesen őszinte és egyértelmű volt.

Chris Pine Gal Gadot mellett tűnt fel – Steve Trevorként – a Wonder Woman 1984-ben még 2020-ban, azóta viszont a szuperhősös alkotások terén nem hallhattunk róla. Nem véletlenül, és miután a Comicbook.com feltette neki ezt a kérdést, hogy vajon a jövőben csatlakozna-e az MCU-hoz vagy visszatérne-e a DCU-ba, gyorsan rövidrezárta a dolgot és annyit mondott: „nem”.

Ezeket olvastad már?

Lehet, hogy kevesen tudják, de a Pókember: Irány a Pókverzumban az ő hangján szólalt meg Peter Parker is, viszont a Pókverzumon át című folytatásban már nem vállalta el újra ezt a megtisztelő feladatot – a helyére Jake Johnson érkezett. Annak ellenére, hogy a szuperhős-franchiseok-ban való szereplései jó fogadtatásban részesültek, mégsem szeretne ismét ezeknek az univerzumoknak a részese lenni.

Chris Pine most épp egy gonosztevő

Bár Pine-nak nem áll szándékában visszatérni a Marvelhez vagy a DC-hez, jelenleg a Disney közelgő Wish című animációs filmjéhez készít sajtóanyagot. A Wishben Pine a gonosz Magnifico királyt, a Rosas Királyság uralkodóját alakítja. A Wish egy Asha nevű fiatal lányról (Ariana DeBose) szól, aki egy nem akármilyen kívánságot intéz a csillagokhoz, hogy megvédje szeretett királyságát Magnifico király sötét szándékaitól.

Pine Magnifico királyként nyújtott alakítását a Disney illetékesei is dicsérték, a médiaóriás CCO-ja, Jennifer Lee szerint a színész képes volt teljes mértékben kibontakoztatni karakterének árnyalt aspektusait:

„[Pine] érzelmileg bele tudott férkőzni a karakter lelkébe. Szóval hihetetlenül jó partner volt ebben. Annyira okos és énekelni is tud, szóval napról napra egyre inkább életre kelt általa a figura.”

Kövess Minket!



Gamer szótár