Nem elég nehéz az Assassin's Creed Mirage? A Ubisoft megoldja!

Nem elég nehéz az Assassin's Creed Mirage? A Ubisoft megoldja!

Bár az Assassin's Creed Mirage kissé megosztó lett, a Ubisoft szeretne kedveskedni azoknak, akik imádják.

Október elején jelent meg az Assassin's Creed Mirage, a Ubisoft szériájának legújabb epizódja. A játék egy kicsit megosztó lett, hiszen a fejlesztők kidobták az Originstől a Valhalláig bevezetett RPG-elemeket, ezek helyére pedig visszatért az első rész kicsit lassabb, lopakodósabb játékmenete. Akinek viszont bejött ez a retrósított vonal, annak nagyon, ezért a Ubisoft érthető módon igyekszik nekik némi extra kihívással kedveskedni.

Decemberben egy ingyenes frissítés keretében két új játékmód is be fog mutatkozni: a New Game+ és a Permadeath. Előbbit aligha kell bárkinek is bemutatni, de azért most nagyon röviden megteszzük. Itt arról van szó, hogy az összes képességünk és tárgyunk birtokában kezdhetjük újra a játékot a kijátszás után. Ez rengeteg játékba bekerül évek óta, így például az Assassin's Creedekbe is. Szóval nem meglepő, hogy a Ubisoft a Mirage-ba is elhozza.

Ezeket olvastad már?

A Permadeath mód viszont – a New Game+-szal ellenkezőleg – egy igazán kegyetlen mód. Ennek az a lényege, hogy az első halál után a teljes játékot előlről kell kezdenünk. Legyen szó tíz percnyi vagy tíz órányi játékról, ha meghalunk, akkor bizony mindennek vége lesz és a főmenüben találjuk magunkat.


HA ÉRDEKEL AZ ASSASSIN'S CREED MIRAGE, CSAPJ LE RÁ A KONZOLVILÁG BOLTJÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár