Hirdetés

Megtaláltuk a Black Friday legőrültebb ajánlatát!

Aki ezt megveszi, az kap +10 charismát! 

Hirdetés

Minden évben az egyik leginkább várt "ünnep" a Black Friday. Nincs ez másképp 2023-ban sem, azonban az óriási, gigászi és kihagyhatatlan akciók száma mintha visszaesett volna az elmúlt évekhez képest. Ennek ellenére pillanatok alatt elkapkodták a 99 900 Ft-os Nintendo Switch OLED-et, ahogy nem kellett sokáig várni arra sem, hogy az 50%-kal leértékelt mikrohullámú sütő közül az összes gazdára találjon. Rengeteg hardveres és szoftveres, drogériás és háztartási gépes ajánlat között lehet böngészni a magyar és nem magyar boltokban, azonban az alábbit semmi sem überelheti.

25 600 forintért egy teljes órára a tiéd lehet a természetes szakállú Mikulás, akivel online videóhívás keretében tárgyalhatod ki, hogy éppen milyen az időjárás, mit rejt majd a csizma, valamint honnan származik valójában a virgács. Akkor sincs baj, ha csak karácsony után lenne időd eszmecserét folytatni a legendás figurával, ugyanis egészen december 31-éig beválthatod az utalványt! Ez tényleg egy kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik, azonban mindenképpen érdemes megfontolni, hogy tényleg természetes szakállú Mikulással szeretnél-e beszélgetni, nem elég egy műszakállú változat...

A teljesség igénye nélkül érdemes felkutatni a mai nap az eMAG, az Aqua, a Konzolvilág, az Alza, a notebook.hu, a PlayStation, az Xbox és a Ubisoft oldalait, hátha találsz olyan Black Friday-ajánlatot, amire érdemes lecsapnod. Ha valamiből nem találsz készletet, akkor sem kell aggódni, majd karácsony után úgyis röpködnek majd újra az akciók!

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés