Hirdetés

Gameplay videón az Egri csillagokra építő Prince of Persia!

Szenzációsan sikerült ez a rajongói videó, tele lehengerlő jelenettel.

Hirdetés

Kevesen olvassák el a suliban a kötelező olvasmányokat, ezért simán előfordulhat, hogy nem a legismertebb történet az Egri csillagok. Emellett a Prince of Persia új felvonására, jobban mondva a remakere is várnunk lell még bőven, és az sem biztos, hogy érdemes lenne végül kiadnia a Ubisoftnak.

Hogy mi köze ennek a két témának egymáshoz?

A Palóc Videotéka elkészített egy majdnem tízperces videót, amelyben azt csodálhatjuk meg, hogy milyen lenne az Egri csillagok a Prince of Persia köntösébe bújtatva. Gárdonyi Géza biztosan, de még mi sem hittük volna, hogy egy varázslatokkal, csapdákkal, időugrásokkal tűzdelt alkotás ennyire menő lenne. Nem ez az első ilyen fúzió, amivel előrukkolt a videós csapat, hiszen korábban átformálták már a Mátrixot, a Red Dead Redemptiont vagy a Call of Duty-t is átültették 1956-ba.

Ezeket olvastad már?

A Prince of Persia: Stars of Eger nagy mértékben merít az író, Gárdonyi Géza 1901-ben megjelent történelmi regényéből, Várkonyi Zoltán 1968-as filmjéből, illetve a Ubisoft Prince of Persia sorozatából.

Némi változtatást azért eszközöltek, a Hollókő dombjain épült erődítménynél is forgattak, illetve megfűszerezték némi mágiával is a sztorit. A történet szerint, miután Jumurdzsák megszerezte magának Eger várát, a gyűrűjét is vissza akarja kapni. Elrabolta Bornemissza Gergő szíve hölgyét, Vicuskát és ezzel zsarolva veszi rá a történet hősét a cserére. A magyar vitéznek több sem kell, neki indul, hogy kiszabadítsa szerelmét, amihez egy török seregen is át kell verekednie magát. Bármennyire bátor és tehetséges kardforgató, ez nem lenne elég terve megvalósításához, viszont mivel nála van a Sárközitől kapott mágikus tőr, amivel manipulálhatja az időt, már van esélye legyőznie ellenfeleit.

A jelmezek, a vágás, az akciójeleneteket fantasztikusak a gameplay videóban, ezért nyugodt szívvel ajánljuk, hogy nézd végig ezt a produkciót:

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés