Itt van 5 dolog, amit tudnod KELL a Star Wars Eclipse-ről

Itt van 5 dolog, amit tudnod KELL a Star Wars Eclipse-ről

Egy messzi, messzi galaxisban bonyolódnak a dolgok a videójátékosok legnagyobb örömére.

Szép lassan elérünk abba a korszakba, amikor gyakorlatilag bármelyik fejlesztő úgy dönthet, hogy saját Star Wars-játékkal örvendezteti meg a rajongókat. A már készülőben lévő projektek (Star Wars: Hunters, Star Wars Outlaws stb.) között kifejezetten előrehaladott fázisban van a Star Wars Eclipse, a Quantic Dream és a Lucasfilm Games közös alkotása. A Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls és Heavy Rain után ezúttal egy már jól bejáratott brandből kell kihozni a programozóknak a maximumot, ami a jelek alapján tényleg elképesztő és lenyűgöző lesz.

Ezeket olvastad már?

Mit kell tudnod a Star Wars Eclipse-ről?

  • A történeten dolgozók arra törekednek, hogy te a lehető leginkább hozzád illő főhőst irányítsd a galaxisban, aki saját történettel, képességekkel és a világban betöltött szerepkörrel rendelkezik
  • Sosem látott fajok és bolygók várnak rád az Outer Rimben
  • Ebben a játékban nincs "game over". Bárki meghalhat, de az események láncolatának ettől nincs vége
  • Ez lesz az első videójáték, amit a készítők a High Republic Erába (A köztársaság fénykorába) helyeznek el
  • Elméletileg 2026-ban jelenhet meg az SW Eclipse, de ezt egyelőre csak egy nagyon erős becslésként kezeld

Mivel a Quantic Dream híres a "kevés akció, de nagyon erős narratíva" alapján készült programjairól, ezért többen tartottak attól, hogy az Eclipse sem tér majd el ettől a trendtől. A kételkedők megnyugodhatnak, jóval eseménydúsabb keretek között vonja majd be a gamert elméletileg a várva várt SW-adaptáció.

Kövess Minket!