Ismerd meg, hogy miképp töltheted le előre a legújabb WoT frissítéseket!

Ismerd meg, hogy miképp töltheted le előre a legújabb WoT frissítéseket!

Miután elvégezted egy frissítés előzetes letöltését, a frissítés megjelenését követően azonnal be tudsz majd lépni a játékba.

Jól tudjuk, hogy a kiadás napján elég macerás kivárni a frissítés letöltésének és telepítésének végét. Ezért nemrég lehetővé tettük, hogy akár előzetesen is letölthesd a frissítéseket. A frissítések előzetes letöltésével a játékszolgáltatások terheltsége nem lesz olyan nagy a hivatalos megjelenés napján. Miután elvégezted egy frissítés előzetes letöltését, a frissítés megjelenését követően azonnal be tudsz majd lépni a játékba.

Ez a funkció a következőképpen működik

Bizonyosodj meg róla, hogy bepipáltad a „Frissítések előzetes letöltése” opciót. Kattints a „Mentés” opcióra, hogy alkalmazd a módosított beállításokat.

Mi az az előzetes letöltés?

Az előzetes letöltéssel tulajdonképpen fájlokat töltesz le előre jövőbeli frissítésekhez. Ezeket a fájlokat csak a hivatalos megjelenés napján telepítheted majd a gépedre. A telepítésre a játékindító elindítását követően kerül sor, amint a játékszerverekkel kapcsolatos munkálatok befejeződtek.

Az előzetes letöltés funkció használatával ugyanúgy lehetőségem lesz játszani a World of Tanksszel?

Igen, akkor játszhatsz majd a World of Tanksszel, amikor csak szeretnél. Azonban, ha ez a funkció engedélyezve van, a frissítés letöltése automatikusan meg fog állni, amint elindítod a játékot, és akkor fog folytatódni, amikor kilépsz a játékból. A letöltést bármikor megállíthatod.

Hol találhatom meg a frissítéshez tartozó fájlokat? Át tudom másolni a fájlokat egy hordozható eszközre, és megoszthatom-e őket a barátaimmal?

Igen, megoszthatod a fájlokat a barátaiddal, mivel a frissítési fájlok a számítógépeden találhatók egy hagyományos mappában: С:\Games\World_of_Tanks\Updates (ha a barátaid egy másik mappába telepítették a játékot: Saját meghajtó:\Games\World_of_Tanks\Updates).

Ha rákattintok a Megállítás gombra a játékindítóban, a letöltés folytatódni fog később, vagy újra kell kezdenem a frissítést?

A letöltés folytatódni fog később.

Kiválaszthatom-e az SD/HD opciókat az előzetes letöltés során?

Nem, mivel csak olyan fájlokat tudsz letölteni, amelyek megfelelnek a jelenleg telepített játékverziónak.

Hol tudom jelezni az előzetes letöltés során esetlegesen előforduló technikai problémákat?

A fórumon keresztül tudunk majd választ adni az ilyen jellegű kérdésekre.

Kövess Minket!Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.