Az FV4005 történelmi újjászületése: a World of Tanks, a The Tank Museum és Mr. Hewes összefognak!

Az FV4005 történelmi újjászületése: a World of Tanks, a The Tank Museum és Mr. Hewes összefognak!

A World of Tanks ismét összefogott a The Tank Museumban dolgozó barátainkkal, valamint a szenvedélyes restaurátorral, Mr. Hewesszal, hogy újra életre keltsük a tankprototípusok történelmének egy monumentális darabját: az FV4005 harckocsit.

Valószínűleg találkoztál már az FV4005 Stage II harckocsival a játékban. És az is lehet, hogy volt már olyan balszerencséd, hogy elszenvedtél egy találatot a hatalmas lövegétől. Ez egy szörnyeteg, az egyszer biztos, és van egy izgalmas kezdeményezésünk a prototípus újjáélesztésére és helyreállítására.

A World of Tanks ismét összefogott a The Tank Museumban dolgozó barátainkkal, valamint a szenvedélyes restaurátorral, Mr. Hewesszal, hogy újra életre keltsük a tankprototípusok történelmének egy monumentális darabját: az FV4005 harckocsit. A Centurion Mk. III alvázára épülő, 183 mm L4 löveggel felszerelt FV4005 büszkélkedhet a legnagyobb közvetlen tüzelésű löveggel, amelyet valaha harckocsira szereltek.

A közös küldetésünk ambiciózus: az FV4005 tank helyreállítása üzemképes állapotba.

Közösségi finanszírozási kampány egy páncélos titánért

Itt kezd érdekessé válni a dolog. Jelenleg a The Tank Museum ad otthont az FV4005 tornyának, amely büszke kapuőrként áll, azonban nem a megfelelő alvázon. Mr. Hewes a valódi alváz büszke tulajdonosa, így ez a projekt az eredeti torony és a történelmileg hiteles alváz újraegyesítését jelenti, ami egy legendás prototípus újjászületésében csúcsosodik ki.

A helyreállításhoz vezető út azonban nem csak a történelem és a játékvilág titánjai számára van fenntartva. A The Tank Museum felhívja a rajongókat és a történelem szerelmeseit világszerte, hogy vegyenek részt ebben a nagyszabású vállalkozásban. Egy közösségi finanszírozási kampányt indítanak, melynek célja 20000 angol font összegyűjtése. Hogy kifejezzük elkötelezettségét, a World of Tanks megígérte, hogy megduplázza ezt az összeget, és egy hasonlóan nagylelkű, 20000 angol font összegű adománnyal egészíti ki azt.

Tudjuk, hogy nagy várakozás övezi ezt a kezdeményezést, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folyamatosan tájékoztassunk titeket. Néhány részletet még finomítunk – az elkövetkező hónapokban további információkkal szolgálunk.

Tarts velünk ezen az utazáson, amely során a szenvedélyt, a történelmet és a szakértelmet ötvözzük egy remekmű újjáélesztése érdekében. Lapozzuk együtt a történelem lapjait!

Kövess Minket!Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.