Ez a 11 tárgy a legdrágább, amit a CS2-ben ma megvehetsz

Ez a 11 tárgy a legdrágább, amit a CS2-ben ma megvehetsz

Lehet, hogy a CS2-vel együtt véget ért a skinőrület újabb aranykora. De az biztos, hogy elképesztően értékes és szép darabokat lehet begyűjteni még mindig.

A CS2 skinekkel már Dunát lehetne rekeszteni, annyiféle és fajta van belőlük. Az év elején igen gyorsan nőttek az árak, ám a Counter-Strike 2 kiadásával végre megfordult a trend. Azonban néhány nagyon értékes darab messze kiemelkedik a többi közül még ennek ellenére is, hála a ritkaságuknak, a történetüknek és a vizuális tulajdonságaiknak.

A legdrágább skineket tartalmazó listánk legolcsóbb darabjáért – az alábbi képen is látható AK-47 Fire Serpentért – egészen szerény 500 dollárt (kb. 175 ezer forintot) kell kicsengetnünk legalább. De persze van belőle 2,4 millió forint körüli változat is, ha az jobban megmozgat. A lista élén álló skinre viszont picit tovább kell gyűjtögetni ennél, ugyanis a gazdája még másfél millió dollárért sem volt hajlandó megválni tőle pár évvel ezelőtt. Sőt, az elmúlt évek inflációja miatt igen valószínű, hogy még a kétmilliót (kb. 700 millió forintot) is keveselné manapság.

Ezeket olvastad már?

De milyen skinek vannak a két véglet között? Nos, a galériánkból kiderül!

Kattints a képre a galériáért!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár