Szerezd meg a titánokat: VK 168.01 Mauerbrecher és KV-4 KTTS

Szerezd meg a titánokat: VK 168.01 Mauerbrecher és KV-4 KTTS

Ezen a héten páncélosok világának két titánja vár a Prémium boltban, amelyeket ritkán láthatsz a csatákban, de most csak a parancsodra várnak.

Ezen a héten páncélosok világának két titánja vár a Prémium boltban, amelyeket ritkán láthatsz a csatákban, de most csak a parancsodra várnak. A VK 168.01 Mauerbrecher egy kolosszális szupernehéz tank, amely páratlan páncélzattal és félelmetes mennyiségű életerővel büszkélkedhet. A másik oldalon a KV-4 KTTS, egy egyedülálló szovjet páncélvadász áll, amely hátul elhelyezkedő toronnyal rendelkezik, így különleges és erős játékélményt nyújt.

VK 168.01 Mauerbrecher ajánlatok

VK 168.01 Mauerbrecher nem egy átlagos nehéz harckocsi – ez egy igazi szupernehéz behemót, amely állandó stílussal érkezik, a mérlegen pedig hihetetlen, 168000 kg-ot nyom, amelyhez 175000 kg-os maximális teherbírás párosul. Ez a kolosszális szerkezet impozáns páncélzattal büszkélkedhet, különösen a tornyán, és tekintélyes, 1700 életerővel, valamint egy hatalmas, 12,8 cm-es löveggel rendelkezik, amely pusztító, 440 HP alfasebzésre képes. Szánj egy pillanatot a célzásra, majd mérj büntető csapást ellenfeleidre.

KV-4 KTTS ajánlatok

A KV-4 KTTS a hátul elhelyezett tornyával egyedülálló játékélményt nyújt. Erősen döntött homlokpáncélzata nehezen átüthető célponttá teszi. Azonban ennek az előnynek az alacsony manőverezhetőség és mobilitás az ára. Ez a szovjet páncélvadász egy erős, 107 mm-es, nagy átütésű löveggel van felszerelve, amely lövésenként 360 HP sebzést okoz, és alig kilenc másodperces újratöltési idővel bír. Ez a jármű lehetővé teszi a „sidescraping-taktika” hatékony használatát, fedezékben és nyílt terepen egyaránt.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.