DLC-t kaphat a God of War Ragnarök?

DLC-t kaphat a God of War Ragnarök?

Állítólag nem is kell már sokat várni a Sony bejelentésére.

A 2018-as God of War reboot után nehéz volt elképzelni, hogy sikerül egy hasonlóan mesteri folytatást az asztalra tenni, ám a Sony Santa Monica megcsinálta. A tavaly megjelent Ragnarök ugyanis a leglényegesebb pontokon képes volt még tovább fejlődni, a skandináv végítéletről szóló sztori pedig remek feldolgozása lett a mitológiának. Mivel a kritikusok mellett a játékosok is odavoltak érte, meglepő lenne, ha nem akarná a Sony valamilyen módon folytatni azt, amit elkezdett.

Szerencsére úgy fest, hogy tényleg jön a következő fejezet és már nem is kell sokat várni rá. A spanyol Areajugones lap ugyanis arról számolt be, hogy a Sony-hoz közeli források szerint egy nagyobb DLC-t kaphat a God of War Ragnarök. A nagyobbat pedig pontosan úgy kell elképzelni, mint pár évvel ezelőtt az Insomniac Spider-Manjéhez érkezett Miles Moralest. Tehát ahhoz hasonlóan egy önálló játékként jelenhet majd meg ez is, de nem lesz teljesértékű folytatás, csak egy rövidebb kalandozás a már bevált recept mentén.

Ezeket olvastad már?

Már csak az a kérdés, hogy mikor is tudhatunk meg erről többet. Nos, azt spekulálják, hogy a december 7-i The Game Awards során leplezhetik le a DLC-t. Ez egyáltalán nem kizárható, hiszen szoktak ezen a rendezvényen nagy játékokat bemutatni két díj között. Ha pedig még idén bejelentenék, elég jó esély lenne rá, hogy már jövőre játszhatunk is vele.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN