Az M4A1 Revalorisé nagyszerűségre van rendeltetve

Az M4A1 Revalorisé nagyszerűségre van rendeltetve

Bár az M4A1 Revalorisé látszanak a klasszikus amerikai M4 Sherman gyökerei, ez a modernizált francia változat egy erős 105 mm-es löveggel van felszerelve, amely minden csatában nyomot hagy.

A szerény kezdetek rendkívüli eredményekhez vezethetnek, különösen akkor, ha az ellenfeleid alábecsülik az elszántságodat. Bár az M4A1 Revalorisé látszanak a klasszikus amerikai M4 Sherman gyökerei, ez a modernizált francia változat egy erős 105 mm-es löveggel van felszerelve, amely minden csatában nyomot hagy.

Akárcsak az a bizonyos francia császár, ez a közepes tank sem tűnik ki a tömegből, de kétségtelenül meglepetést okoz az ellenfeleinek a figyelemreméltó lövegkezelésével, az alaplőszerként használt gyors keményfémmagvas páncéltörő lövedékeivel és 1400-as életerejével. Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy megszerezd ezt az egyedi harcost és exkluzív Chasseur de Croissant 2D-stílusát a gyűjteményedbe, hogy átvehesd a csatatér irányítását, és száműzetésbe küldd az ellenségeidet.

Az M4A1 Revalorisé elérhető önmagában vagy csomagban a Pz.Kpfw. T 25 tankkal, egy másik ütőképes apró tizedessel és a Hold figyelés 2D-stílussal, amellyel megmutathatod kozmikus méretű örökséged. Szerezd meg őket a Prémium boltból vagy a játékban aranyért.

M4A1 Revalorisé ajánlatok

Íme két jármű, amellyel bebizonyíthatod, hogy a nagyság a végzeted: az M4A1 Revalorisé, melynek lövege a legfélelmetesebb ellenfeleket is kardélre hányja, illetve a könnyed mozgású Pz.Kpfw. T 25. A csomag tartalmazza a Chasseur de Croissant 2D-stílust az M4A1 Revalorisé tankhoz, amely tökéletesen visszaadja a nagy hódító hazájának eleganciáját, illetve a Hold figyelés 2D-stílust, hogy megmutasd az örökséged kozmikus méreteit. Fontos: ha már rendelkezel ezzel a járművel és/vagy a Сhasseur de Croissant stílussal, aranykompenzációt kapsz, amelyből lejön az érvényes kedvezmény összege.

Kövess Minket!Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.