LoL: Élesedett az idei év utolsó előtt nagy frissítése, a 13.23-as patch

LoL: Élesedett az idei év utolsó előtt nagy frissítése, a 13.23-as patch

Ritka az olyan alkalom, amikor a TFT elnyomja a LoL-t, de a Set 10 érkezésével pont ezt történt.

A játékegyensúlyért felelős csapat elképesztő energiákat fektet abba, hogy a 2024-es League of Legends-szezon a lehető legtökéletesebb állapotban induljon útnak. Ennek megfelelően kifejezetten kevés olyan módosítás élesedett ma hajnalban, ami az idei év utolsó heteire komolyabb hatást gyakorolna. Ettől függetlenül érdemes megvizsgálni a nerfeket és buffokat, mivel több olyan hős is rákerült a listára, amelyek kifejezetten meghatározó szereplői a metának. A Beezcrank, King Beegar és Bee’Koz skinek holnap 22:00-tól érhetőek el a kliensben, addig várnod kell a vásárlással.

Ezeket olvastad már?

13.23-as LoL-frissítés

A rioterek célja nem volt más a mostani patchcsel, mint az előző hónapok erősítéseinek és gyengítéseinek a finomhangolása. Mindent a 14.1-es csomagnak szentelnek alá, amivel útjára indul majd a következő esztendő. Január 9-éig még van hátra néhány hét, így van még ideje a fejlesztőknek. Briar, Jarvan IV, K'Sante, Naafiri és Ziggs kaptak most nerfet, Draven, Janna, Riven, Trundle és Vel'Koz buffoknak örülhet. Azirnak az Arise! (W) képésségét úgy módosították, hogy jobban lehessen használni a homokkatonákat olyan buildek társaságában, amelyek az on-hitre épülnek, mint a Rageblade, Kraken Slayer stb. Ezzel együtt nem kell arra számítani, hogy on-hites AD-AP hibrid tárgyak jelennek majd meg a Császár gyűjteményében.

Fontos még kiemelni, hogy a pingelési rendszer sem úszta meg a frissítést. Ha a szövetséges tárgyának, ultijának vagy Idézői képességének a CD-je az utolsó 50%-ban van, akkor meg lehet majd pingelni! Ez egy remek változtatás, ugyanis sokan panaszkodtak a teljes tiltásra. A 13.23 teljes leírását itt elolvashatjátok.

Kövess Minket!



Gamer szótár