2 nagy színésznőt is kirúgtak a háborúval kapcsolatos megjegyzéseik miatt

2 nagy színésznőt is kirúgtak a háborúval kapcsolatos megjegyzéseik miatt

Nem igazán tetszett a munkáltatóiknak az, ahogyan az izraeli és palesztin konfliktusról megnyilvánultak.

Susan Sarandon kihúzta a gyufát a hollywoodi színészeket képviselő ügynökségnél (UTA), miután nem csak megjelent egy palesztinpárti tüntetésen New Yorkban, de nyilatkozatával még fel is szította a tüzet az Egyesült Államokban. Ezt követően az UTA kiadta az útját az Oscar-díjas színésznőnek.

Saradon egyébként a november 17-i eseményen a következő ellentmondásos megjegyzéseket tette, ami végül az elbocsájtásához vezetett:

„Sok ember fél most zsidóságuk miatt, és közben ízelítőt kapnak abból, hogy milyen lehet muszlimnak lenni ebben az országban.”

Ezeket olvastad már?

Rajta kívül Melissa Barrera is repült a munkahelyéről, őt a Sikoly 7-ből távolították el, mivel a következőket posztolta a közösségi médiában:

„Gázát jelenleg koncentrációs táborként kezelik. Egybeterelnek mindenkit, de onnan nincs hová menniük, nincs elektromos áram, sem víz. Az emberek semmit sem tanultak a történelmünkből. És akár csak a múltban, az emberek most is csendben tűrik, hogy ez megtörténik. EZ NÉPIRTÁS ÉS ETNIKAI TISZTOGATÁS.”

A Sikoly ötödik és hatodik részében is főszerepet játszó Melissa a hetedik felvonásra is visszatért volna, azonban a stúdió antiszemitistának titulálta a mondandóját, ezért kitették őt a projektből. Az új rendező, Christopher Landon rögtön reagált a dologra, mert elmondása szerint ezzel nagyon megnehezítették a munkáját, illetve természetesen a színésznő sem maradt adós a történtekre adott reakciójával:

„Minden sz*r. Ne kiabáljatok. Ez nem az én döntésem volt.”

Kövess Minket!



Gamer szótár