Akkorát szólt a Sikoly 6, hogy máris bejelentették a hetedik részét

Akkorát szólt a Sikoly 6, hogy máris bejelentették a hetedik részét

Szellempofa visszatér, és már az is kiderült, hogy ki lesz a hetedik felvonás rendezője.

A Sikoly hatodik része idén landolt a mozikban és úgy tűnik imádták a rajongók – a franchise legnagyobb bevételt hozó része lett –, mivel hozott annyit a konyhára, hogy fél évvel a bemutatója után zöld utat kapott a hetedik epizód is. Ez elképzelhető, hogy a pazar szereplőgárdának (Courteney Cox, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Hayden Panettiere, Mason Gooding) és a remek marketingnek köszönhető. A sikert követően tehát a Sikoly 7 hivatalosan megvalósul, és mint kiderült, olyannyira jól áll a projekt, hogy már bele is vágtak az előkészületekbe.

Ezeket olvastad már?

Egy dolog viszont már most biztos, a hatodik részt jegyző Tyler Gillett és Matt Bettinelli páros nem tér vissza, a rendezői széket Christopher Landon foglalhatja el. Nem egy tapasztalatban személyről van szó ebben a műfajban, hiszen korábban olyan produkciókat dirigálhatott, mint a Boldog halálnapot! (Happy Death Day) és a Freaky. Az is kiderült, hogy a projekt producere Chad Villella marad a pozíciójában és a hetedik felvonásba is besegít.

Landon azóta már reagált a hírre, és megosztott egy képet Szellempofáról a következő felirattal: "Úgy tűnik, a 7 tényleg szerencsés szám".

Ez a harmadik alkalom, hogy a Sikoly-sorozat rendezőt vált, ami szokatlanul kevés egy ilyen hosszú ideje futó slasher-franchise esetében. Az 1996 és 2011 között megjelent első négy filmet Wes Craven irányította, míg a következő két résznél Gillett és Bettinelli-Olpin vette át az irányítást. Bizakodóak lehetünk Landon kapcsán is, hiszen a korábbi filmjeiben is remekül ötvözte a klasszikus slasher elemeket az új sci-fi alműfajokkal, bizonyítva, hogy kívül-belül ismeri a horror ezen szegmensének alapvető összetevőit.

Kövess Minket!



Gamer szótár