Megvan ki játssza a főgonoszt a Superman: Örökségben

Megvan ki játssza a főgonoszt a Superman: Örökségben

A fiatal színész még Supermannek is jelentkezett, mielőtt James Gunn meglátta volna benne a potenciális negatív figurát.

James Gunn már lázasan dolgozik az új filmjén, amellyel reményei szerint végre beindulhat a DCU is, és miután véget ért a SAG-AFTRA sztrájk, minden részlet összeállhat az Acélember rebootjához. Az már korábban kiderült, hogy ki alakíthatja a címszereplőt és a szerelmét, Lois Lane-t, de most arra is fény derült, ki lesz a filmben Superman legnagyobb ellensége is. A hírek szerint Lex Luthort a brit színész Nicholas Hoult formálja majd meg a nagyvásznon.

Ezeket olvastad már?

A másik érdekesség, hogy a Warnernek már volt dolga Hoult-tal a Clint Eastwood-féle Juror No. 2-ben, de játszott a 2015-ös blockbusterben, a Mad Max Fury Roadban is, amely több, mint 380 millió dollárt hozott a konyhára. A 33 esztendős színész olyan legendás nevekhez csatlakozik Lex Luthor eljátszásával, mint Gene Hackman, Kevin Spacey és Jesse Eisenberg. Állítólag erről a szerepről Gunn korábban Bradley Cooperrel is tárgyalásokat folytatott A galaxis őrzői Vol. 3 sajtóturnéja során, de úgy tűnik ebből végül nem valósult meg semmi. A Deadline múlt héten számolt be arról, hogy María Gabriela de Faría venezuelai színésznő kapta meg egy másik gonosztevő, The Engineer szerepét.

Gunn a DC karakterek alapján készült forgatókönyvéből rendezi a filmet. Supermant Jerry Siegel és Joe Shuster alkotta meg. A film producere a pedig a DC filmes univerzumának másik nagyágyúja, Peter Safran (Aquaman, a készülő Aquaman 2).

A Superman: Legacy 2025. július 11-én kerül világszerte a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár